Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZTRACEN V ČASE 33 ČÁST

Ani na malý moment, Declan nezaváhal. Chytil svou samici za hýždě, a vší silou přirazil. 

Z hrdla se mu vydral jeho vítězný skřek, a pak se začal zuřivě pohybovat. Zběsile přirážel, a jeho samice mu pánví pomáhala vstříc.

 Bylo to živočišné, smyslné a pudové. Bylo to přirozené. Žádoucí, a tak potřebné, pro ně pro oba.

 Declan cítil tak nesmírné pudy, že se nedokázal ovládat. Jeho instinkty mu veleli svou samici oplodnit. 

To byl přeci hlavní důvod, proč se Rabané páří. Měl ale pocit, že cítí něco víc. Něco, co cítí jen lidé. 

Touhu. Vášeň. Chtíč a žádostivost. Neskutečnou potřebu se jí dotýkat. Líbat ji a hladit. Líbat každičký kousek jejího těla, dokud se mu nerozpustí v rukách. A toužil i po tom, aby mu ona dělala totéž.

 Vzpomněl si na to, jak vzala jeho penis do úst. To neznal, a bylo to něco, na co nedokázal zapomenout. Něco, co by tak rád, zažil znovu. 

Ještě několikrát přirazil, a s mohutným výkřikem, vyvrcholil do jejího těla. Chvíli zůstal tak, dokud neodezní třes jeho těla.

 Pak z ní vyklouzl. Přitáhl si ji za nohy, a přetočil ji směrem k sobě. 

„Uh..., uh..." polkl, a vztáhl ruku k její tváři. Překvapeně zavrčel, když zjistil, že se mu stále třesou ruce vzrušením. 

Jeho samice, byla tak nádherná. Její tvář i tělo, ho stále pronásledovalo ve snách. Její prsa, byla omamná. Nedokázal se jich nabažit. Omámeně k nim vztáhl ruce. 

Žádné zvíře, takové nemá. Poprvé spatřil holá ňadra až u své samice. Hlavou mu proběhla vzpomínka, když se po staletích života v džungli, jen mezi zvířaty, vrátil mezi lidi. Dva kopečky na ženské hrudi, ho tak fascinovali, že nemohl spát. Freya mu je odmítla ukázat, a jinou samici se neodvážil oslovit, pakliže ucítil, že to není ta pravá.

 Prsty se dotkl jejích bradavek a skoro fascinovaně sledoval, jak mu tvrdnou pod rukama. Do široka otevřel oči a instinktivně se k nim sklonil, aby je olízal. 

Jeho samice zavrněla blahem. To mu dodalo odvahy, a začal se s jejími prsy mazlit tak, až se jeho penis znovu postavil. 

Zakroužil překvapeně v její tváři a položil ji na zem. Nedokázal od ní odtrhnout oči. Pokračoval svými prsty ve zkoumání jejího těla, a nevynechal ani kousíček. A všude kde se ji dotkl, ji i následně olízl. Zjistil totiž, že se to jeho samici líbí. 

Olízal její břicho, stehna, lýtka, i prsty na nohou. A když se zastavil nad jejím ochlupením v rozkroku, zprudka vydechl. Zabořil prsty do hladkého chmýří a sledoval, jak se nohy jeho samice, sami pomalu rozvírají. 

Povytáhl obočí, když se na ní podíval. Zvala ho svýma očima, i pózou těla, aby ji olízal i tam. To po něm nemusela ani dvakrát žádat. Však tam, byla její vůně nejintenzivnější. 

Znovu zabořil svůj nos mezi její pysky a zasténal. Pak se uvelebil mezi jejíma nohama a zaváhal. Ona poloha, se mu přeci také líbila. Jeho penis, si to přímo žádal. 

Chytil její nohy a hodil si je na ramena, aby k ní mohl co nejhlouběji, a jedním trhnutím, do ní vstoupil. 

Dívat se na ní, když se s ní páří, byl pro něj také ten nejkrásnější pocit. Musel si přiznat, že lidské milování, bylo o mnoho vynalézavější, než zvířecí páření. A o mnoho více vzrušující. 

Jeho samice, se ale náhle posadila a donutila ho k tomu, aby z ní vyklouzl. Nesouhlasně na ní zavrčel, ale nechal se od ní přetočit na záda. Byl zvědav, co chce udělat. 

„Uh, uh..." vypravil ze sebe tiše, a skoro vykřikl překvapením, když se na něj posadila. 

Ležel nyní na zemi, a ona si sama navedla jeho penis do své vagíny. Skoro zapomněl dýchat, když dosedla, a začala se na něm pohybovat. 

Chytil ji za boky a snažil se jí to co nejvíce usnadnit. Její pohyby pánví, vzrušené vzdechy a pohupující se prsa, v jeho zorném pohledu, ho nenechali chladným. 

Líbilo se mu to. Líbilo se mu, že je jí osedlán, dělá mu dobře, a ještě ji u toho může pozorovat. 

Z hrdla se mu vydral pomalu šílený, a nesouhlasný skřek, když ale sesedla a zvláštně se na něj podívala. 

Rukou mu naznačila, aby se nehýbal. Ležel tedy, ale srdce mu bušilo jako o závod. Nedýchal, jen čekal, co se bude dít. 

A když se k němu sklonila, a začala dělat to, co on před tím, jí, konečně zprudka vydechl.

 Líbala jeho bradavky, vypracovanou hruď, jeho paže, a lýtka, a když se dopracovala k jeho rozkroku, zařval jako lev. 

Vzala jeho penis do úst, a začala s ním dělat to, co minule. Polykala ho a přejížděla jazykem, po celé jeho délce. Hrála si s ním. Mazlila se s ním, a nepřestala, dokud nevyvrcholil. 

Fascinovaně sledoval, otřásaje se v návalech rozkoše, jak polyká jeho semeno. Ano, lidské milování, bylo jistě vynalézavější, a o mnoho krásnější, než by si kdy mohl pomyslet.

 Když dozněli otřesy jeho těla, přitáhl si svou samici do náručí. Chvíli se jí díval do očí. Zastrčil jeden neposlušný pramen vlasů, za její ucho, a pak ji něžně políbil. Dlouze a vášnivě. S veškerou láskou, co k ní cítil. 

„Miluji tě." Zašeptal. Cítil najednou potřebu jí to vyjádřit slovy. Potřeboval, aby tomu stoprocentně rozuměla. 

„Také tě miluji, Declane." Řekla jeho samice tiše, ale slyšel to. A jeho srdce se radostí rozbušilo ještě více.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 202268
Měsíc: 6586
Den: 274