Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZTRACEN V ČASE 32 ČÁST

Declan popadl rozzuřeně svou samici do rukou, a přehodil si ji přes rameno. 

Vlastně ani nevěděl, co chce udělat, ale potřeboval být s ní sám. Jeho tlupa si jich sice nevšímala, ale cítil, že jeho samice potřebuje soukromí, k tomu co chce udělat. Co musí udělat, nebo snad už zešílí. 

Toužil po ní. Chtěl ji. Potřeboval ji očichat, olízat, a potřeboval se s ní spojit. Tak moc, až ho bolelo celé tělo. 

Jeho penis, ho znovu zradil. Její blízká přítomnost, a tím intenzivnější vůně, na něj působila, jako afrodiziakum. 

Ani před tím, když byl kolik století sám, se necítil nikdy tak sexuálně frustrovaný. Ani nikdy před tím, i když již měl někdy pocit, že to čekání na svou samici, nemůže vydržet, to nebylo takové.

 Nyní měl každým dnem, od té doby, co k ní přičichl pocit, že snad zešílí, jestli se s ní nespáří. Jestli neucítí její vůni. Jestli neochutná její chuť. A bylo to snad každým okamžikem silnější a silnější.

 Pohyboval se s ní v korunách stromů tak rychle, jak jen to bylo možné. Zastavil až u malebného meandru, kde ji prve objevili Rabané.

 Ono místo, se mu zdálo příhodné pro tuto činnost. Byl tu klid. Nádherná, čistá voda a měkký mech, na který ji mohl položit.

 Shodil ji ze zad, a jeho oči zaplanuly jako dva uhlíky, když si ji změřil pohledem. Najednou se nechtěl ovládat. Chtěl, aby poznala, jak moc po ní touží, a jak moc dokáže být náruživý. 

Stála proti němu a dívala se na něj skoro vyjeveně. Třásla se, ale nebylo to strachy, ani zlobou. Toužila po něm, to poznal.

 Jedním pohybem, ze sebe shodil svoji bederní roušku. Byl spokojen, že ho vidí v celé jeho kráse. Jeho penis se hrdě tyčil proti ní, a měl pocit, že každou chvíli snad vybouchne.

 Když se její oči zastavily v jeho rozkroku a zalapala po dechu, spokojeně zavrčel. Cítil, jak se začala vzrušením potit. 

Přistoupil k ní, a ještě jednou se jí podíval do tváře. Bylo v ní to, co tam chtěl vidět. Oddanost, touha i vášeň.

 Sklonil se tedy k ní, a přičichl k její tváři. Prsům, a pokračoval stále níž. Zuřivě očichával její tělo a jeho samice stála, ani se nepohnula. Byla skoro vláčná, v jeho rukách.

 Zabořil nos mezi její nohy, kde ta vůně, byla nejintenzivnější. Zhluboka se nadechl, a jeho penis zapulsoval. 

„Uh..., uh..." vypravil ze sebe toužebně a položil ji na zem. Zuřivě jí roztáhl nohy a pokračoval ve svém zkoumání. 

Vzpomněl si na to, že lidské samice mají rády jistou předehru, a asi tomu tak opravdu bylo, protože jeho samice se mu sama nabídla. Rozevřela nohy, co nejvíce mohla, aby mu to usnadnila. 

Spokojeně zavrčel a skoro šíleně, se začal mazlit s jejím rozkrokem. Očichával ho. Lízal a líbal, dokud neucítil vlhko z jejího vyvrcholení, na svém jazyku.

 Pak se vztyčil, kleče na kolenou. Zvrátil hlavu, zařval a několikrát se udeřil pěstmi ve svá prsa.

 Díval se dolů na svou samici, ojíněnou vyvrcholením a vzrušením, a znovu po něm toužící.

 Podívala se mu do očí, a očima mu řekla, že může vše. Otočila se na všechny čtyři, a vystrčila na něj svůj zadeček. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 202252
Měsíc: 6570
Den: 276