Jdi na obsah Jdi na menu
 


VLČÍ OČI 9 ČÁST

David s Ralphem přivezli Christal z nemocnice a Chloe se jí hned ujmula. 

Avram nebyl nadšený z toho, že kdokoliv naruší klid jeho doupěte, o to víc, když zjistil, že to je ona. Nikdy by ale dané slovo nezrušil. Dokonce to byl on, kdo poslal Davida s Ralphem, aby ji přivezli. A Chloe zakázal jezdit samotné, jen coby spolujezdec. 

Stál zrovna na balkóně svého pokoje, když na nádvoří zastavilo jeho auto. A když Ralph otevřel dveře a vzal ji do náručí, aby ji odnesl dovnitř, zaskřípal zubama. 

Ucítil její vůni a všechny chlupy na jeho těle se postavily. Mírně se přikrčil a křečovitě sevřel zábradlí. Jeho vlk se znovu ozval. A poslední dobou, to bylo čím dál tím horší. 

Vůbec to nechápal. Však nebyl žádný svatoušek, a sex k životu potřeboval, ale nikdy se mu nestalo, aby se v přítomnosti nějaké ženy tak bouřil.

 Zvrátil hlavu a naštvaně zařval do ticha. Z jeho hrdla, vydralo se vlku podobné, hluboké vytí. Jeho vlk se dral na povrch. Poznal to.

 Ale nejhorší bylo, že s tím nedokázal nic dělat. Ač trávil v posilovně čím dál víc času, stále to začínalo být málo. Celé dlouhé hodiny dřel tak moc, že se pak sotva dobelhal do svého pokoje.

 Jeho smečka to brala zcela normálně, však byli také vlci, ale bylo jasné, že obyčejnému člověku, může jeho chování přijít přinejmenším podivné.

 Za normálních okolností, jeho lidská stránka, dokázala svého vlka v sobě udržet. Projevil se vždy jen při přeměně, ale když vlk hledal svoji družku, strádal a potřeboval ji, pomalu vystupoval na povrch. Přebíral vládu nad jeho chováním.

 I ve své lidské podobě, se pak vlk choval tak, jakoby došlo k přeměně. Jeho člověk pak myslel, jako vlk. Našlapoval i pohyboval se tak. Větřil a čichal a dokonce vyl. 

A ono vytí, zaslechla i Christal. Vyděšeně se podívala na Chloe.

 „Co..., co to bylo?" zašeptala a podívala se k oknu. 

„Nic, čeho by ses měla bát," řekl Ian zamyšleně, „věř mi." Christal polkla a na víc se neptala. Byla unavená, a hlavně toužila po koupeli. Po svém pokoji. Někam zalézt, jen aby ho nepotkala.

 Všichni usedli k večeři u velkého stolu. Až na něj. Oddychla si, ale stále měla takový divný pocit. Vůbec nechápala, že se k tomu nechala přemluvit. 

Všichni ostatní, ji přišli vcelku normální a vlastně milí. Dokonce se tu snad hned na první dobrou, cítila jak doma. Nedokázala to vysvětlit, ale bylo to tak.

 A když po večeři všichni usedli před krb, zjistila, že se vlastně docela dobře baví. Všichni přítomní seděli v párech, a bylo znát, že se hodně milují. Láska, z nich čišela na první pohled a vůbec se za to nestyděli. Doteky, polibky, pohlazení, něžná slůvka, ničím, ani jeden z nich nešetřil. Líbilo se jí to, a vlastně jim trochu záviděla.

 Bavila se tak dobře, že úplně zapomněla na to, že chtěla zmizet ve svém pokoji. A zřejmě i ostatní. Věděli, že Avram se hned potom, co ji přivezli, odebral zpátky do posilovny, a už několik hodin, se tam opět mučil.

 Christal se zrovna smála vtipu, který vyprávěl Ralph, a nedívala se ke dveřím. Všichni ostatní, ovšem zavětřili.

 Slyšeli Avrama přicházet po schodech nahoru. Hádal se s někým v telefonu a mluvil tak nahlas a rozzuřeně, že i Christal zkoprněla.

Zastavil se mezi dveřmi, když chvíli poslouchal, a pak znovu naštvaně zařval do telefonu. Christal zalapala po dechu. Mluvil latinsky?

 Latinsky někoho dosti nevybíravě káral. I když tomu nerozuměla, poznala, že si s ním není radno zahrávat. Řekl ještě několik zřejmě dosti peprných latinských výrazů a pak položil. 

Byl asi tak rozčilený, že si nevšiml, že všichni mlčky sedí, a dívají se na něj. Zastavil se až vprostřed pokoje. 

A Christal se rozbušilo srdce jako o závod. Byl bos a do půl těla nahý. Na sobě měl jen černé, plátěné kalhoty na šňůrku a přes rameno přehozený, bílí ručník.

 Pomalu rozšířila oči úžasem, když spatřila jeho vypracované tělo. Celý se leskl potem a jeho svaly na rukou a na břiše, tak byli ještě znatelnější. Na prsou a na rameni, a po celém jeho boku, se pak linulo velmi zvláštní tetování.

 Zalapala po dechu, když její oči sjeli k jeho pasu, kam se zbíhalo vypracované véčko, k hodně nízko položeným kalhotám. Teprve nyní si všimla, jak je vysoký a mohutný. Byl to ten nejdokonalejší chlap, jakého kdy viděla.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 7
Celkem: 199718
Měsíc: 5570
Den: 419