Jdi na obsah Jdi na menu
 


VLČÍ OČI 43 ČÁST

„Martho," řekl Ralph, když přiběhl do obývacího pokoje, „večeři zde prostři jen pro ženy a další čtyři přines do Avramovi kanceláře." Martha přikývla a Ralph se otočil na Chloe.

„Chci se alespoň v klidu najíst," zavrčel a pokrčil rameny, „pokusíme se Alfu udržet co nejdéle v kanceláři, tak udělejte totéž a vysvětlete Luně o co tu jde." Chloe přikývla. Vše jí bylo jasné.

Jestli do nynějška jim jejich myšlenky a pocity nedali spát, tak teď to bude stokrát horší. Jestli se do teď mezi nimi odehrával boj, tak teď přijde válka.

Avramův vlk převezme vládu a nepomůže ani jeho síla. I jim trvalo nějakou dobu, než se naučili zvládat tyto dny, a splynout se svým druhem, když vlčice hárala. Ale Alfa to měl mnohokrát těžší.

A ne jen kvůli tomu, jaké to mezi nimi bylo. Ale hlavně kvůli tomu, že jeho smysly a jeho potřeby, byly o mnoho silnější. Byl Alfa. A právě Alfa byl ten, který musel jako první počít dítě, aby ho mohla následovat i jeho smečka.

Bylo to tak dáno od pradávna. A od pradávna, to Alfa o mnoho intenzivněji prociťoval. Ale Avram byl ještě něco víc, i když o tom sám neměl zatím ani tušení. Jen Ralph s Ianem a Chloe věděli, že Avram je budoucí král Lykantropů.

„Následujících sedm dní, se asi moc nevyspíme," zamračil se Ralph, „nikdy jsem neviděl Avrama tak napruženého. Jeho vlk ho již zcela ovládl. Vysvětlete Luně, jak to mezi vlky chodí, aby se nevyděsila. Je důležité, aby věděla, že je to zcela přirozené, a že se časem s jeho vlkem sehrají a naučí se respektovat a zvládat svoji touhu." Pak odběhl.

Chloe si povzdechla. Vůbec si nedovedla představit, co se stane. Každý z nich si tím prošel, a všichni to prožívali velmi intenzivně, ale co přijde nyní, si nedovedla představit.

Jejich otec je od malička vychovával jinak, než jeho. Je vychovával k tomu, aby byli svému Alfovy oporou. Oni věděli, čím se jejich bratr měl stát, a byli na to připraveni.

Čekali dokonce i to, že jeho Luna bude člověk, a jejich otec jim vše náležitě vysvětlil. Ale Alfa nevěděl nic. A to z jednoho prostého důvodu. Vše muselo plynout přirozenou cestou. Nesměl být na nic připravený, aby vše co se událo, zvládl jen proto, čím je. Aby se mocnáři přesvědčili o jeho síle a moci. O jeho velikosti, pro kterou by vybrán.

A právě proto byla jeho Luna člověk. Aby to měl ještě stokrát těžší, protože bude mít dost práce sám se sebou, a ještě k tomu s Lunou. Potřebovali vědět, zda ho nic neporazí. Zda zvládne všechny nástrahy, které mu postaví do cesty. Jedním z nich byl Clamexas a další na něj čekala nyní.

Načasování bylo také příhodné. Alfa byl ve svém cyklu, jeho vlk své vlčici nehodlal odpustit, a jeho Luna měla periodu. Jeho vlčice poprvé hárala, a vlci v té době touží po páření ještě více. Pro jeho vlka, byla právě tato doba ta pravá. 

A aby toho nebylo málo, jeho vlčice vůbec nevěděla, která bije. Christal se s ní ještě nespojila a vlčice nyní vládla nad její lidskou stránkou.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 202252
Měsíc: 6570
Den: 276