Jdi na obsah Jdi na menu
 


VLČÍ OČI 40 ČÁST

Když se Christal probudila, byla v posteli sama. Bylo už odpoledne a Avram již byl pryč.

 Byla v Avramově pokoji a nebylo snad místa, kde by se s ní nepomiloval. Bral si ji celou noc, jako šílený. A stále neměl dost. A ani ona. Zhluboka se nadechla, a jeho vůně, kterou byl prosycen celý pokoj, znovu zapříčinila její vzrušení.

 Napustila si horkou vodu do vany, a když se vykoupala, podívala se do zrcadla. Zasněně se dotkla svých rtů. Její odraz v zrcadle v ní znovu vyvolal vzpomínky. 

Celé její tělo, bylo od jeho strniště rudé. Však nevynechal snad milimetr kůže, který by nezlíbal. Její tváře úplně hořely, a její rty vypadaly, jako kdyby je měla nateklé, nebo přifouknuté. A jeho značky, z každé strany jejího krku, se nedali přehlédnout. Změnily barvu v temně rudou a byli k nepřehlédnutí. 

Už jen ten pohled do zrcadla ji znovu vzrušil. Toužila po něm. Zavrčela do ticha pokoje. Její vlčice se znovu ozvala. Lákala ji k němu. Táhla ji ke svému Alfovy.

 Christal zavřela oči a zhluboka se nadechla. Bylo ji jasné, že stále nemá vyhráno. Miloval se s ní sice, ale věděla, že jeho vlk, ji stále neodpustil. Jen po ní toužil tak, že se nedokázal ani on ovládnout. 

Byla ale rozhodnuta udělat cokoliv. A byla rozhodnuta ho svádět a bojovat o jeho lásku, dokud ji neodpustí. A její vlčice, ji dodala odvahy. Její lidskou stránku, zcela přehlušila ta vlčí. Nevěděla si s tím rady a její vlčice, ji ovládla. 

Oblékla si plavky, které jí kdysi dala Chloe, a o kterých si myslela, že je na sebe nikdy pro jejich titěrnost, nemůže vzít, a přes ně si přehodila, bílí župan. Vykoukla ze dveří a vydala se do obývacího pokoje. Všichni byli přítomni. Dokonce i Avram.

 „Christal," usmála se na ni Chloe, když vstoupila do dveří, „již jsme všichni po obědě, ale jestli chceš..." Změřila si ji pohledem. Hned ji, i všem ostatním ze smečky bylo jasné, že její vlčice ji úplně převálcovala.

 Avramovi značky na jejím krku byly temně rudé, a to značilo jediné. Byla napojena na svého Alfu a toužila po něm. Nemohli ani přehlédnout její výzor. Ne, že by necítily a hlavně neslyšeli vše, co se večer událo, ale přehlédnout se to také nedalo.

 Však ani Avram, nebyl zrovna dvakrát ve formě. Jeho vlk se konečně se svou Lunou spojil, ale stále to bylo málo. Jeho cyklus, ještě ani zdaleka neskončil, a už když vstoupila do místnosti, napružil se jako struna a zavrčel. 

Stáli nyní každý na jedné straně místnosti, a oba přidušeně vrčeli. Nedokázali tomu ani jeden zabránit. Dívali se na sebe a sexuální napětí, by se dalo krájet.

 „Ne, děkuji, Chloe," zapředla, s očima upřenými do těch Alfových, „nemám hlad. Počkám si na večeři." Zamrkala, evidentně Avrama provokujíc. 

Celá smečka zpozorněla. Bylo jisté, že ho dráždila. Poznali, že její vlčice se rozhodla dostat jeho vlka do kolen.

 Všichni udiveně zalapali po dechu. Její vlčice se jim líbila. Byla chytrá, a evidentně věděla, jak na svého Alfu zapůsobit. Poznali, že ví, že ještě nemá vyhráno. A také věděli, že onen boj bude zřejmě vskutku velmi zajímavý. Však Avramův vlk, se stále vzpíral.

 „Půjdu se vykoupat k bazénu." Mrkla na Avrama a odhodila župan na zem. 

Avram se náhle zapomněl nadýchnout. Její plavky byli hříšné a tak titěrné, že se mu zvedl tlak.

 „Nechceš jít se mnou, Alfo?" vydechla tak blízko jeho těla, že se ho skoro dotýkala. 

Avram pevně semkl čelisti a zavrčel. Zavětřil. Její vůně opět rozbušila jeho srdce. 

„Kde jsi kruci vzala něco takového?!" zamračil se na její nedostatečný úbor. 

Vůbec se mu nelíbilo, že by ji někdo takto viděl. Jeho smečka bylo zcela něco jiného, ale představa, že by ji očumoval kdekterý zahradník, se mu vůbec nezamlouvala. Zapátral honem v paměti, kdo z mužské části služebnictva, se zrovna dnes nachází v jeho domě. 

„Nelíbí se ti to?" zavrněla nevinně a několikrát se otočila, aby si ji prohlédl ze všech stran. 

„Je to..., je to..." polkl, najednou měl úplně vyprahlo, „zatraceně sexy, ale..." zavrčel.

 „To jsem ráda," skočila mu do řeči, „možná se budu i chvíli opalovat," dotkla se jeho hrudi a smyslně přejela po jeho bicepsech, „nahoře bez. Tak u večeře, Alfo." Zašeptala a než stačil Avram něco říci, vyběhla ze dveří. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 202249
Měsíc: 6567
Den: 282