Jdi na obsah Jdi na menu
 


VLČÍ OČI 37 ČÁST

Avram s Ianem a Davidem odjely na několik dní kvůli důležité, obchodní transakci. A na Alfovo přání, zůstal s ženami doma Ralph. 

Avram nehodlal už Christal nechat bez dozoru, ani den. A to by nebyl Ralph, aby se doma nerozjelo pořádné rodeo.  

 Každý večer hrála muzika a ten den, co se muži zrovna měli vrátit, se zábava rozjela natolik, že i Christal, to poněkud přehnala s pitím.

 Z obývacího pokoje se stala provizorní hudební atrakce. Karaoke vyhrávalo na celý dům a všech pět, se dobře bavilo. Jeden po druhém, se vystřídali na provizorním pódiu a oblékli si k tomu i příhodný šat.

 A na řadu, přišla akorát Christal. Svou klidnou hladinu alkoholu až dávno překročila. Jelikož se smáli, tančili a zpívali, vůbec ji nepřišlo, že toho tolik vypila. Normálně nepila skoro vůbec, tak to vlastně nebyl ani tak velký problém, ji opít.

 Byl to totiž Chloin a Ralphův plán. Dostat ji do nálady, aby se konečně trochu uvolnila a ledy se pohnuly. A do nálady, ji opravdu dostali. Christal byla jak utržená od řetězu.

 A načasovali to perfektně. Avram volal nejméně každé dvě hodiny, aby se ujistil, že je vše v pořádku, tak měli celkem dobrý, jejich časový rozvrh.

 Chloe s Vilmou vyhrabali v šatníku nejhříšnější model co měli, a navlékli ho na Christal. Stříbrné, flitrové šaty, těsně pod zadeček. Na tenká ramínka, s dekoltem, který její bujná prsa moc nezakrýval. Vlasy ji vysoko vyčesali a doplnily perfektním make-upem. 

Christal vystoupla na provizorní pódium z jejich jídelního stolu a začala zpívat a tančit, na snad nejhříšnější píseň, kterou mohli najít. Moc dobře věděli, že auto s jejich muži, právě zajelo do garáže. 

A Christal se opravdu odvázala. Zpívala hříšně, s hlasem podbarveným alkoholem a vlnila se do rytmu písně. Vůbec si nevšimla, že se otevřely dveře, a do místnosti vstoupili tři muži. 

Všichni tři se zastavili v pohybu, s pomalu otevřenou pusou. Však pohled na tu scenerii, vyrazil jim dech.

 Všude přítmí svíček a barevných reflektorů. Ralph pohodlně rozvalen na jednom s křesel se sklenicí v ruce. Chloe, s Vilmou a Renatou tleskající do rytmu hudby pod pódiem a na stole Christal. 

Avramovi se pomalu zastavilo srdce. I jeho vlk se hned probral. Jejich Luna byla překrásná. Vlnila se tak, že se mu zvedl tlak. 

Její krátká sukně, nedosahující ani pod zadeček, se lepila na její prdelku, která se v rytmu hříšné hudby vlnila. A její prsa bez podprsenky a v živůtku, který sotva zakryl její přednosti, se nebezpečně drala ven.

 Polkl a zavrčel. Své vzrušení, skrýt nedokázal. A ani nechtěl. A když Chloe s Vilmou vypískli radostí, když spatřily své muže, s Christal to ani nehnulo.

 Avram s doširoka otevřenýma očima se udiveně postavil pod ono pódium. Jen se na něj usmála a zpívala a vlnila se dál. 

A vlnila se tak, že si byl jistý, že ho svádí. Alkohol udělal své.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 202219
Měsíc: 6548
Den: 303