Jdi na obsah Jdi na menu
 


V OKOVECH VÁŠNĚ A DOMINANCE 57 ČÁST

23. 6. 2023

„Tak co, že jsi to ještě říkala?" zavrčel Nathanael, když dozněli otřesy jeho těla, „abych tě svým sakra velkým pérem, pořádně vyšukal?!" Skoro mu přeskočil hlas. 

Ještě stále, byl hodně rozzlobený z jejího telefonátu. Věděla, že má zrovna obchodní jednání. Muselo jí být jasné, že ho tím rozčílí, ale evidentně, právě tohle chtěla. 

Její neustálé provokace, ho dostávali do kolen. Sice ho to nesmírně vzrušovalo, ale byli chvíle, kdy by ji nejraději zmaloval zadek tak, že by si sakra na něj snad už nesedla. 

Ale nejhorší bylo, že se čím dál více zaobíral myšlenkou, zda jeho neustálou, a nezvladatelnou erekci, ona nějak nepřiživuje. Však měl pocit, že mu snad již stojí pořád. Stačil malý náznak z její strany, a vybouchl jak kamna.

„Nemusíš, se kurva, bát! Slíbil jsem ti, že několik následujících dnů, budeš obědvat ve stoje," ušklíbl se na ni, „a nebude to jen kvůli tvému zmalovanému zadečku!"

 Dívajíc se na její vzrušenou tvář, zprudka vydechl. Nevěřícně zakroužil v jejím obličeji. Vzrušovalo ji to. Vzrušovalo ji, když se choval dominantně. Vzrušovalo jí, ho dráždit a vytáčet k nepříčetnosti. Chtěla to všechno, co mu říkala do telefonu, a ani trochu nepřeháněla. 

„Kurva!" zavrčel, nad tím zjištěním, a stáhl jí z postele, „na kozu!" zavelel vztekle, „hodlám ti splnit přání, subinko! To jsi přeci po mě chtěla, ne?!"

 Třesoucími prsty, jí připoutal na koženou kozu tak, že její zmrskaná prdelka, se k němu vzhůru vzpínala. 

Postavil se za ní a pohladil její rudé půlky. Úplně sálaly horkem, po jeho výprasku. Vzrušeně si odfrkl. Byl si jist, že onen bufetový stolek, o který požádal Alžbětu, bude jistě zapotřebí. Tentokrát, byl opravdu důsledný. 

Ale k jeho udivení, Amanda zřejmě byla jiného názoru. Protože, kdyby jen maličko přestřelil proti jejímu gustu, dala by mu dávno znamení, a on by ihned přestal.

 Navedl svůj penis k jejímu lůnu, a jedním trhnutím pánve, mocně přirazil. Oba vykřikli do ticha pokoje. Ihned, se začal pohybovat, jako zběsilý.

 Tvrdě přirážel, a opravdu splnil svoje slovo. Šukal ji tak dlouho, dokud se mu několikrát pod jeho rukama, neroztřásla v návalu orgasmu. 

Ale nehodlal přestat. Stačila malá chvíle, a jeho penis, byl znovu připraven, zprznit její prdelku. I tady, si dal velice záležet. Nebral si servítek. Bral si, co má rád, a co ona, po něm chtěla. 

A když po hodně dlouhé době, již po několikáté vyvrcholil do jejího lůna, unaveně se zhroutil na její spoutané tělo. Obejmul rukama její trup, a políbil ji mezi lopatky. Pak se hnul, a zkušeným pohybem, odpoutal její ruce i nohy. 

„Kurva!" zašeptal, když ji vzal do náručí a vykročil k jejich posteli, „vůbec nechápu, kde se to v tobě bere, zlatíčko?! Proč dráždíš hada bosou nohou? "

 Položil ji na postel a obrátil jí na břicho. Pak vytáhl z nočního stolku, jakýsi chladivý gel, a začal ji zamyšleně, mazat šrámy na zadečku. 

Byl již vážně unavený, z jejího postoje k němu. Z toho, jak ho neustále provokovala. Již několikrát se zapřísahal, že si na ni dá pozor, ale jak už několikrát, si ho dokázala namazat na chleba. 

Zcela jí propadl. Naprosto ho odrovnala. Byl jak loutka, v jejích rukou, kterou mistrně ovládala.

 „Tohle bylo naposledy, kdy jsi udělala něco takového!" zavrčel, „a ode dneška, nastavíme určitá pravidla, která budeš striktně dodržovat! O to se kurva, postarám!" 

Obrátil ji k sobě, aby jí viděl do tváře. Jen lehce přikývla.

„Dobře, Nathanaely." Zašeptala, a on poznal, že opět zřejmě přepnula do svého druhého modulu. Do toho, klidného a poslušného. Oddaně se mu dívala do očí, a klopila zrak.

 S povzdechem si ji přivinul do náručí. A v hlavě se mu rozezněla zoufalá otázka,...., co s ní proboha, budu dělat?

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 202265
Měsíc: 6583
Den: 272