Jdi na obsah Jdi na menu
 


V OKOVECH VÁŠNĚ A DOMINANCE 16 ČÁST

Nathanael se rozešel k domu. Rozeběhl se po schodech a vřítil se do jejich ložnice. Nohou kopl do dveří, aby se zavřely.

 Pak Amandu pustil na zem, a vší silou, ji přitlačil ke zdi. Byl naléhavý. Drsný. Hrubý. Vrhl se na její ústa a divoce je drtil svými.

Amanda mu vpletla prsty do vlasů. Bylo to jako hurikán. Bylo to zoufalé a naléhavé. 

Nathanael z ní jedním trhnutím serval její šaty i s kalhotkami. A pak aniž by se odpoutal od jejích úst, si třesoucímu prsty, zuřivě rozepnul přezku od kalhot.

 Vysvobodil svůj penis z poklopce, a vyhoupl si jí do náručí. Přitlačil ji ke zdi, a hrubě do ní jedním trhnutím vstoupil.

 Ihned, se začal pohybovat jako zběsilý. Oba hlasitě sténali a oddychovali. Bylo to živočišné a zoufalé. Vášnivé, pudové a smyslné. 

Oba zoufale drtili ústa toho druhého. Tiskli se k sobě a Nathanael přirážel tak, jakoby se chtěl snad probojovat, až na dno její duše. 

Jejich orgasmus, oznámil až jejich společný, hlasitý výkřik. 

Nathanael schoval tvář, do jejich vlasů. Stále ji držel v objetí, přitisknutou ke zdi, aniž by opustil její tělo. Zhluboka oddychoval. Oba, sotva popadali dech. 

Zůstal tak několik sekund. Pak se bez jediného slova pohnul, směrem, nakonec místnosti.

 Zastavil se v onom pokoji a zadýchaně se podíval Amandě do tváře. Nikdo z nich nemluvil. Ale nebylo třeba.

 Pomalu ji spustil na zem, a konečně se odpoutal od jejího těla. Natáhl si kalhoty, aniž by si je zapínal, a několikrát se zhluboka nadechl. 

 Pak vzal do ruky provaz, a chytl Amandiny ruce. Jeho čelisti, byli stále pevně semknuté, a ve tváři mu nebezpečně cukalo. Dýchal přerývaně, ale stále mlčel. 

Pevně svázal její zápěstí k sobě. A Amanda poslušně držela. I její dech, nabíral na obrátkách.

Pak ji přehodil přes jakousi kozu, potaženou černou kůží. Provaz protáhl železným kruhem na zdi a prudce zatáhl. 

Amanda ležela nyní na břiše, s rukama před sebou svázanými provazy ke zdi. Její nohy, vyseli přes kozu dolů, a její zadeček, se tak přímo nabízel.

 Ani nedýchala. Ale neměla strach. Naopak. Srdce ji bušilo, jako o závod. A krásný, podivný, až neskutečný pocit vzrušení, rozlehl se celým jejím tělem. 

Nathanael vzal do ruky jednu z rákosek, visících na stěně. Mrskl s ní, a švihl se do dlaně, dívajíc se jí do očí. 

Amanda polkla. Měla strach? Měla už pocit, že vzduch, který se jí dostává do plic, nestačí k tomu, aby se dokázala pořádně nadechnout. 

Postavil se za ní, a pohladil její zadeček svými dlaněmi. Pak beze slova švihl rákoskou.

 „Nathanaely." Vykřikla. 

V prvotní chvíli, ucítila ostré štípnutí. Ale k jejímu překvapení, jakoby se to ihned změnilo v horké, chvějivé brnění a celým tělem, ji projel záchvěv rozkoše. 

Nathanael znovu udeřil. A znovu a znovu.

„Nathanaely." Vykřikla znovu a zvrátila hlavu. 

Její zadeček, pod údery jeho rákosky, zcela změnil barvu. Dlouhé šrámy, na její růžové kůži, snad vypadali děsivě. Ale nepřinášeli bolest. Naopak. 

Přesně věděl, kolik si může dovolit. To jen její hebká a měkká kůže, reagovala tak, že se vytvořily rudé šrámy, na jejím zadečku.

 Nathanael udeřil znovu a znovu, a Amanda cítila, jak začíná mezi nohama vlhnout. 

Nikdy by si nepomyslela, že to může být tak moc vzrušující. Být zcela v jeho moci. Absolutně mu odevzdaná napospas.

 Mohl si s ní dělat, co chtěl, a ona neměla možnost, odporovat. Ale vzrušovalo ji to. Vzrušoval ji on. Jeho nádherná, mužná postava, když se jí zmocňoval. Jeho výraz tváře, který napovídal tomu, že i on, je naprosto vzrušený. 

Cítila jen uspokojení. Nádherný pocit uvnitř těla, který chtěl stále víc a víc. Cítila se jako hadrová panenka, v jeho rukou. Odevzdaná, k čemukoliv.

 Pak se náhle sklonil k jejím hýždím, a začal zulíbávat její rány. Zavzdychala.

 Uvolnil její ruce a postavil ji na nohy. Oba si zadýchaně dívali do tváře, když ji bez dalšího slova, přirazil ke kříži. 

Byl to jakýsi kříž, ve tvaru písmene x. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 202228
Měsíc: 6553
Den: 292