Jdi na obsah Jdi na menu
 


TAJEMSTVÍ CARHARU 72 ČÁST

Diana se však ponořila až pod bradu. Nevěděla proč, ale srdce jí studem bušilo jako o závod. Sama nedokázala pochopit příčinu toho, proč se tak cítí. Bylo to ale zapříčiněno tím, jak se na ni díval.

 Dlouhé měsíce se jí vyhýbal, ale kdykoliv ho zahlédla, cítila rozdíl v jeho pohledu. A cítila ho i nyní. Za normálních okolností, by její zvýšený hlas ke svému králi znamenal jeho zlobu. Zlost a odpor. Ale nyní, to přešel skoro bez mrknutí oka.

 I jeho žádost jí překvapila. Choval se opravdu jinak, a Diana najednou nevěděla jak se zachovat.

 „Nemusíš pociťovat studu, Diano," zašeptal, „zapomněla jsi, že jsem rodil svého syna?" Jeho oči zaplanuly, Diana zalapala po dechu a zatřásla hlavou k odporu.

 „Nezapomněla, ale já..., proč satan žádá o něco takového?"

 Satan povytáhl obočí. Na moment zaváhal. Její otázka mu přišla troufalá. Však nemusel se přeci coby vládce pekel ospravedlňovat. Když ale Diana znovu zadrkotala zuby, zprudka vydechl a pokrčil rameny. 

„Chtěl bych vědět, zda jsi tak krásná, jako v mých představách, Diano," řekl nakonec, „nedokáži se poslední dobou soustředit na nic, jak na myšlenky, které se točí jen okolo tebe. Mé tělo, jakoby mě zradilo pokaždé, když tě spatřím, nebo ucítím tvou vůni." 

 Diana se nadechovala k odpovědi, ale najednou nedokázala ze sebe vyloudit jedinou hlásku. Polkla, aby zahnala slzy, deroucí se jí do očí. Přeci něco takového, chtěla od něj slyšet již tak dlouho. 

Ještě na moment zaváhala, pak se ale statečně postavila a vykročila ke břehu. Srdce ji bušilo jako o závod, když vystoupila na břeh a postavila se proti němu. 

„Můj pane." Vydechla a sklopila hlavu pod jeho pronikavým pohledem.

 Satan dlouho stál bez hnutí a hltal každičký kousek její kůže. Nedokázal se nabažit krásy, kterou viděl. Ještě nikdy se mu nestalo, aby ho nějaká žena tak uhranula, jako ona. Představy, které se honily jeho hlavou dlouhé měsíce, najednou dostávali živější rozměr. 

„U satana!" zavrčel a jeho oči divoce zaplanuly. Pohled, na její zimou zduřelé bradavky, probudil jeho tělo.

 Najednou zatoužil, se jich dotknout. Polaskat je a vzít je do svých úst. Toužil hladit tu hebkou kůži, lesknoucí se pod kapkami vody. Tak moc ji chtěl sevřít ve svém náručí a líbat ji jako zběsilý.

 „Chtěl bych," dostal ze sebe ztěžka, „chtěl bych se tě dotknout." Zadíval se do její tváře, s otázkou v očích. 

„Tak to udělejte, můj pane." Zašeptala Diana sotva slyšitelně, ale jistě to slyšel, protože udělal pár kroků, směrem k ní.

 Chvíli se na ni díval, pak vztáhl ruku a dotkl se její tváře. Když Diana pod jeho dotekem zavřela oči, a toužebně zavzdychala, překvapeně si odfrkl. Cítil z ní takovou touhu k jeho osobě, až tomu sám nemohl uvěřit. 

Přejel prsty po jejím krku a pak se dotkl její bradavky. Zasténala a zvrátila hlavu. Jeho penis, zřejmě vyhodnotil ten libí zvuk její touhy jako vzrušující, protože se postavil do pozoru. Ani on, již nedokázal kontrolovat frekvenci svého dechu, když oběma rukama sevřel její prsa. 

„Mé mužství, touží po spojení," zašeptal upřímně, „chtěl bych se s tebou pomilovat." Řekl konečně to, co celou tu dobu jeho tělo trápilo a po čem toužil tak moc, že se sám ani nepoznával. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 202256
Měsíc: 6574
Den: 273