Jdi na obsah Jdi na menu
 


TAJEMSTVÍ CARHARU 54 ČÁST

„U satana!" zaklel, a s pomalu šíleným výrazem ve tváři, se na ni podíval. Pohled na to nahé stvoření na jeho klíně, ho naprosto odrovnal. 

Již nedokázal vzdorovat sám sobě a tomu, co cítí. Třes těla a rychlost svého dechu, již nemohl skrýt. A nemohl skrýt ani své toužící mužství. 

Ještě jednou, však se o to pokusil. Opřel hlavu, ztěžka oddychujíc a zavřel oči. 

Jenže Diana se nehodlala vzdát. I přes svou nevinnost poznala, že po ní touží. Že se jen zoufale snaží sám sebe přesvědčit, že ji dokáže odolat. 

Odvážila se pohladit jeho svaly na břiše. Ani ona se neubránila hlasitému vydechnutí. Však i tak, i ve své děsivé podobě, zdál se jí nádherný. 

Sjela prsty níže a začervenala se. Jeho černé kalhoty, byly napnuty k prasknutí. Lehce přejela po vyboulení v jeho rozkroku, a tehdy satan otevřel oči. 

Skoro nepříčetně se zadíval do její tváře. Pak zprudka vydechl a přivinul si ji do náručí. Hladově se vrhl na její rty a drtil je svými jako smyslů zbavený.

 Nedokázal se již ovládat. Nechtěl se ovládat. Toužil po ní tak moc, až měl pocit, že snad jeho tělo musí každou chvíli explodovat. 

A její vášnivá odezva, ho ještě více rozpálila. Když mu vpletla prsty do vlasů a dotkla se jeho rohů, nahlas zasténal. Však to byl stejný pocit, jakoby se dotýkala jeho údu. 

Aniž by přestal drtit její rty svými, třesoucí se rukou, sáhl k opasku svých kalhot. Zuřivě vysvobodil své mužství, z pod látky a oběma rukama něžně nadzdvihl Dianu tak, aby dosedla na jeho pulsující penis. 

Oba vykřikli vzrušením, když dosedla a začala se na něm pohybovat. Vášeň, touha, chtíč, i láska, to vše, tryskalo z dvojice vášnivě se milující na satanově trůně. 

Nyní již satan přestal svou touhu krotit. Jeho oheň se ještě více rozhořel a jeho světlo se okny hradu linulo široko daleko. Jejich vášnivé vzdechy a výkřiky se šířili po chodbách. 

Touha, která v nich tak dlouho dřímala, a kterou tak dlouho v sobě potlačovali, z nich přímo cákala na všechny strany. 

Nedokázali se od sebe odtrhnout. Tiskli se k sobě. Diana divoce dosedala na jeho klín a satan, pevně jí svírajíc ve svých pažích jí zuřivě pomáhal.

 „U satana!" zařval ďábel, když se blížilo jeho vyvrcholení. Přitiskl si ji ještě pevněji k sobě a několika prudkými pohyby, co nejvíce přirazil do jejího těla.

 Zařval jako lev, když vyvrcholil do jejího lůna, a to již i Diana vykřikla v návalu vyvrcholení.

 Zhroutila se do jeho náručí a satan ji něžně přivinul na svá prsa. Zabořil svůj obličej do jejích vlasů a ztěžka oddychoval. Chtěl zůstat tak. Ještě nechtěl opouštět její tělo, tak ji pevně svíral ve svých pažích.

 „Mé sémě, v tvém lůně, Diano..." zašeptal jí do vlasů. Nedopověděl.

 Poznal, že zasel. Však ona byla jemu vyvolená a milování se satanem, patřilo jen jí. Jen ona, mohla zas a znova jeho sémě přijmout a počít. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 202216
Měsíc: 6545
Den: 305