Jdi na obsah Jdi na menu
 


TAJEMSTVÍ CARHARU 28 ČÁST

„Samozřejmě," vykoktal Daren, „jsi žádostivá. Jsi k čertu žádostivá tolik..." zarazil se, když se Diana znovu zahalila. 

Podívala se na něj tak, jakoby na chvíli zaváhala o jeho orientaci. Pak ale nervózně popošlápla a sklopila zrak. 

„On byl první muž, se kterým jsem..." zašeptala náhle, „nemám žádných zkušeností s muži, a tak jsem myslela, že bys mi mohl poradit. Vím, že mi od tebe nic nehrozí, Olivere." dodala honem, když spatřila jeho pomalu vyděšený výraz. 

„Jak to k čertu myslíš?! Poradit?" procedil skrz zuby a srdce se mu rozbušilo na poplach. 

Začal přemítat o tom, zda se v Oliverovy nespletl. Pak ale vztekle zavrčel. Věděl, že ne, ďábel se přeci nikdy nemýlí. Tak proč ho tahle žena, dostává do takových stavů, o kterých nikdy dříve, neměl ani ponětí?

 „No..., jak uspokojit muže." pokračovala rozpačitě. 

„Proč myslíš, že potřebuješ radu?" řekl po několika dlouhých vteřinách, když se dostatečně vydýchal, „nebyl jsem u vašeho..." odkašlal si, „ ale mám pocit, že pán byl jistě spokojen." 

Diana zčervenala až ke kořínkům vlasů, a směr jejího uvažování, se mu začínal hodně nelíbit. Zaměřila svůj zrak k jeho rozkroku. 

„On byl první muž, kterého jsem viděla nahého..., a byl..., byl...," polkla a zčervenala ještě více, „nádherný. Veliký, „ vydechla, „můžeš se mi ukázat ty?"

 Daren vytřeštil oči a automaticky o krok ustoupil. 

„A to jako proč, sakra!?"zaklel. Cítil, že z její strany je to zcela nevinné, ale trn žárlivosti píchl ho u srdce.

„Jsi také muž, a chtěla jsem jen..." 

„Srovnání?!" skočil ji do řeči, „věř, že ho nepotřebuješ. Však ses oddala samotnému vládci pekel. A pokud mám dobré informace, líbilo se mu to," zamračil se, „jemu se žádný muž, nemůže rovnat, Diano. A jestli jsi ho přijmula, srovnání nepotřebuješ." 

Připadal si jako před zhroucením. Měl chuť se otočit, a jít Oliverovy zakroutit krkem. A měl chuť ji popadnout, a milovat se s ní tak dlouho, až přestane o sobě pochybovat. 

„Mě se to líbilo moc," zašeptala, „tolik, že nemůžu na něj přestat myslet. Ale myslela jsem, že on tak spokojen nebyl, když mě po té zavrhl. A tak jsem myslela, že bys mi poradil, já..." do očí se jí nahrnuly slzy, „již kolikrát jsem, slyšela, jak si dívky vyprávějí o..., o..." 

Daren se zhluboka nadechl. Litoval již svého nápadu vzít na sebe Oliverovu podobu. Však jí hlavou proběhla vzpomínka rozhovoru jakýchsi dívek, a ten rozhovor, nebyl zrovna nejmravnější. Dívky si navzájem předávali zkušenosti z milování. Z uspokojování jejich mužů svými ústy, a Diana se ho na to hodlala zeptat. 

Polilo ho horko. Měl co dělat, aby při té představě, udržel své mužství pod kontrolou.

 „Můžu..., můžu se tě na něco ještě zeptat, Olivere?" řekla najednou a Daren automaticky zatřásl hlavou k odporu.

 „Už..., už budu muset jít, Diano," řekl ztěžka, „dám ti jen jednu radu. Ať uděláš cokoliv, myslím, že se nespleteš." Otočil se k odchodu, a dříve nežli se Diana vzpamatovala, byl pryč. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 202231
Měsíc: 6555
Den: 291