Jdi na obsah Jdi na menu
 


TAJEMSTVÍ CARHARU 24 ČÁST

„Nemusíš pociťovat studu," zašeptal Daren, když položil Dianu do kádě s vodou, „jsi překrásná, a já mám co dělat, abych odolal svodům tvého těla." 

 Vzal do ruky mýdlo a jemně se jí dotýkajíc, jím hladil její tělo. Potřebovala koupel jako sůl. 

Když ji viděl poprvé, vypadalo to, jakoby se zrovna vykoupala v kaluži. A nyní, to nebylo o moc lepší. Dlouho se schovávala v lesích, a po té, jí jeho bratr několik dní držel na pranýři. Pevně semkl rty, při té představě. Měl chuť ji sevřít v náručí, a už nikdy nepustit. 

Vůbec ale nerozuměl tomu, co cítí. Cožpak jako vládce samotného pekla, může pociťovat jakékoliv emoce? Po celá tisíciletí, tomu tak nebylo. A od té doby co ji spatřil, ji nedokázal vyhnat z hlavy. 

Umyl její křehké tělo, a když se postavila, aby ji vynesl ven, jeho mužství zareagovalo. Zprudka vydechl nad tím zjištěním. To, že již nemá ani kontrolu nad svým tělem, se mu vůbec nezamlouvalo.

 Položil ji do hebkých kožešin na své posteli a chvíli se na ni jen díval. 

„Víš, co se teď stane?" zašeptal, rozepínajíc si svou košili. A když jen lehce přikývla, a s uzarděním sklopila zrak, zhluboka se nadechl. 

Odhodil košili, a po té sáhl ke svému opasku. Její rozšířené zorničky, když odhodil i poslední kousek svého oděvu, byli jako ztvrzení, že je to poprvé, co vidí nahého muže.

„I kdybych nevěděl, že tvé tělo, je ještě mužem nedotčeno, tvůj pohled, by mě v tom utvrdil." Usmál se, když se zadívala na jeho ztopořené mužství. 

Přisedl vedle ní na postel, a s pomalu posvátnou úctou, se začal dotýkat její kůže. Jemně prsty obkroužil její pootevřené rty a pokračoval dolů, po jejím krku. Tlukot jejího srdce a zrychlený dech, byl mu odměnou. 

„Stále nemohu pochopit, že něco tak nevinného, křehkého a zranitelného jako ty, může toužit po někom, jako já." vydechl ztěžka a obkroužil její bradavky. 

Sklonil se k nim a jemně je políbil. Neubránil se tichému zasténání. Však to chtěl udělat od té chvíle, co je spatřil, dmoucí se z jejího výstřihu ven.

 Zadýchaně se vzepřel na pažích a pokračoval ve svém zkoumání. Hladil její břicho, nohy, stehna. Pak jí opatrně roztáhl nohy, a na moment se jí zadíval do tváře. 

„Slyším tvoje srdce, jak divoce bije. Tvou krev bublat v tvých žilách. Tep divoce bušit ve spáncích. Tvůj zrychlený dech. Cítím tvé emoce. Poznám, na co myslíš. Co cítíš. Přede mnou, nelze zatajit nic, Diano..., a přesto..., jsem to já, kdo je zde tak zmatený," zašeptal toužebně a sklonil se mezi její nohy, „musím tě ochutnat dříve, nežli zešílím." Vydechl a zabořil svůj obličej mezi její nohy. 

Zhluboka se nadechl. Její vůně, ho zcela omráčila. Zakroužil jazykem po jejím lůně a nahlas zasténal. Její vášnivá odezva, ho ale naprosto odrovnala. Toužila po něm stejně mocně, jako on po ní. 

„Toužím po tobě tak moc, až mě to děsí," vyhoupl se na pažích a zakryl její tělo svým, „chci tvoje panenství. Chci tvé tělo. Tvé vzdechy, a chci cítit tvé emoce, které z tebe tryskají tak moc. A chci to slyšet od tebe, Diano. Řekni mi, co chceš!" řekl již naprosto zmožen svými pocity. 

„Chci vás, můj pane," zašeptala Diana, „chci, aby sis mě vzal Darene." Vůbec nevěděla, kde se v ní všechna ta odvaha vzala. Dívala se na toho nejkrásnějšího muže, jakého kdy viděla, jak se nad ní sklání, a všechen stud, šel najednou stranou.

 Darenovi přelétl spokojený úsměv po tváři. Byla zcela připravena se mu oddat.

 „Tedy dokončím to spojení," ztěžka polkl, „vezmu si tvé panenství!" vykřikl vzrušeně.

 A ve chvíli, kdy do ní jedním trhnutím pánve vstoupil, a ona vykřikla, se mu srdce rozbušilo jako o život. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 202213
Měsíc: 6544
Den: 309