Jdi na obsah Jdi na menu
 


SOUBOJ SRDCÍ 7 ČÁST

Už nějakou dobu stál Mateo u okna své pracovny a díval se ven. V ruce držel sklenici své oblíbené whisky a snažil se sám sebe přesvědčit, že není důvodu chodit Sarah kontrolovat.

 Byl přesvědčen, že od Gerty i Olivie dostala dostatečné instrukce, ale jeho zvědavost a hlavně zlost, ho ovládla. Jakoby nemohl ztratit jedinou příležitost k tomu, ji jakkoliv zpražit a ublížit.

 Naštvaně otevřel dveře svého pokoje. Stále ještě viděl její výstup na nádvoří a krev se mu při té představě vařila v žilách. Zhluboka se nadechl a vpadl dovnitř jako velká voda.

 Pohled, který se mu ale naskytl, mu vyrazil dech. Sarah klečela na zemi, zády k němu a drhla podlahu.

 Na uších měla sluchátka, takže ho evidentně neslyšela a pobrukovala si do rytmu. Vrtěla při tom zadečkem, sukně se jí vyhrnula až nad pozadí a jemu se naskytl nepředstavitelný pohled.

 Zůstal stát jako opařený. Nemohl si pomoci, ale upřeně zůstal zírat na její bílé kalhotky, a na její štěrbinku, rýsující se, z pod tenké látky. 

Ztěžka polkl. Polil ho studený pot a srdce se mu rozbušilo jako na poplach. Nemohl uvěřit tomu, že stačilo tak málo, aby se vzrušil. Však Zora se před ním promenádovala nahá, a ani to s ním nehnulo. Nikdy s ní necítil takové vzrušení a chtíč, jako se Sarah.

 Vzpomněl si na podobný okamžik, před pěti lety. Sarah i tenkrát, zrovna drhla podlahu a naskytl se mu skoro autentický pohled. 

„Ještě jednou zavrtíš tím svým zadečkem, a neznám se, Sarah." Řekl, a když ho zaslechla, nelekla se. Nestyděla, ale schválně zavrtěla zadečkem do rytmu hudby, ozývající se místností.

 „Co pak?" mrkla na něj, „máš rád twerking?" Začala vrtět zadečkem do rytmu hudby tak, že ho jeho penis zradil. Vzrušovala ho již jen její pouhá přítomnost, natož, když ho sváděla.

 „Jestli ještě stále nechceš, abych si tě vzal, Sarah, tak tohle nedělej!" skoro zasténal, a naoko, ale zoufale se na ni podíval.

 Mrkla na něj a zadívala se k jeho rozkroku. Miloval tu její hravou povahu, ale tehdy již byl vážně na pokraji zhroucení. 

„Jo! Stojí mi, kruci, Sarah!" zamračil se na ni, „stojí mi snad od chvíle, kdy jsem tě kurva poznal! A souhlasil jsem s tím, že počkám, až budeš připravená, ale tohle je mučení!"

 Matteo zahnal vzpomínky do pozadí své mysli. Přidušené zvuky, které vydávala do rytmu nějaké písně a její pozadí, stále se vrtící víc a více, přímo v jeho zorném poli, ho přivádělo do mdlob.

 Nedokázal se ale přinutit k tomu, aby odešel. Jakoby mu nohy přirostli k zemi. Najednou i zapomněl na to, proč vlastně přišel.

 Sarah ale náhle zmlkla, vytáhla z uší sluchátka a postavila se. Vzala kbelík do ruky a otočila se k němu.

 „Pane bože!" vykřikla a kbelík ji upadl na zem, „nevě..., nevěděla jsem, že jste tady, pane." Zašeptala omluvně a klekla na zem, aby utřela tu spoušť. 

Jenže nyní se mu pro změnu dostalo výhledu na její krásná prsa, která již několikrát svíral ve svých dlaních.

Matteo pevně semkl rty a zamračil se. Zatím si nevšimla jeho nabušeného poklopce, a chtěl, aby to tak také zůstalo. 

„Až tu skončíš, máš pro dnešek volno. Můžeš jít do svého pokoje!" řekl co nejpřísněji dovedl a zmizel za dveřmi.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 199592
Měsíc: 5467
Den: 334