Jdi na obsah Jdi na menu
 


SOUBOJ SRDCÍ 6 ČÁST

Gerta se Sarah prostřeli stůl a Matteo si sedl jako vždy do čela stolu. S nevrlostí sobě vlastní sledoval, jak je Sarah pod jeho pohledem nervózní. Každou chvíli ji něco vypadlo z ruky a téměř se třásla.

 Matteo si ovšem nemohl pomoci. Její přítomnost ho stále více a více popouzela. Však po dlouhých pěti letech se objevila na jeho prahu jakoby nic, a on ke své zlosti ujistil, že nikdy nezapomněl. 

Po očku ji neustále sledoval a nedokázal pochopit, jak je možné, že je v té zatracené uniformě, tak sexy. 

Ještě se mu nestalo, aby ho na nějaké služebné, její uniforma tak vzrušovala. Jeho druhá podstata se probudila. Věděl to. Věděl to od chvíle, kdy ji spatřil. 

Její vůně, ho tak přitahovala jako nic na světě. Cítil vůni její krve. Slyšel ji klokotat v jejich žilách a její feromony, přitahovali jeho, jako jedince, který k ní patří tak, že měl co dělat, aby se ovládl.

 S vypětím všech sil, a značným sebezapřením, absolvoval oběd a pak se přesunul k baru a nalil si skleničku.

 „Tak mě tak napadlo, nebudeš naši novou služebnou pár hodin potřebovat?" ušklíbl se Rolando, když se objevil za jeho zády, „potřeboval bych, aby na Slavnostech měsíce obsluhovala. Chtěl bych si ji vyzkoušet, jestli by to zvládla." 

Matteo do sebe hodil obsah skleničky a chystal se ho odmítnout, pak ale změnil názor. Slavnosti měsíce se pořádali na nádvoří za necelý měsíc a děvečky rozváželi víno a pití mezi hosty na kolečkových bruslích. Pro mužské publikum to byla v jejich sporém ošacení příjemná podívaná.

 Matteo ovšem toužil Sarah ponížit. Byl přesvědčen, že jízdu na bruslích neovládá, tak svolil. Když ale asi po dvou hodinách sešel na nádvoří, téměř zaskřípal zuby. 

Sarah se projížděla v té své krátké sukni mundúru, na bruslích tak mistrně a vypadala při tom tak sexy, že mužské osazenstvo okolo šílelo. Tleskali do rytmu a ona si to evidentně užívala. 

„Ta holka mě překvapila," uchechtl se Rolando, když se Matteo zastavil vedle něho, „začíná se mi líbit. Třeba by si dala říci. Když vidím tu její prdelku, tak bych ji sakra rád přefikl."

 „Opovaž se v ní smočit svého ptáka, a ufiknu ti ho!" zamračil se Matteo na bratra, „je to sakra jenom naše služebná. Je Ajdar!" dodal honem, ale ke své nevrlosti věděl, že to není ten z důvodů. Pohled na ni, mu skoro vyrazil dech. 

„Do deseti minut, ji chci vidět ve svém pokoji!" zavrčel, „nebude sakra zanedbávat své povinnosti. A ty od ní dej sakra ruce pryč! A jsi na ní moc mladý!"

 „Mladý?!" povytáhl Roland obočí, „je mi jednadvacet, jako jí. A..."

 „A tvoje hormony se plaší tak, že bys nejraději ošukal všechno, co ti přijde do cesty!" obořil se Matteo na bratra a zadíval se mu výhružně do očí, „opovaž se na ni sáhnout!" zavrčel a otočil se k odchodu, „má na to deset minut!" řekl ještě a zmizel. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 199594
Měsíc: 5467
Den: 334