Jdi na obsah Jdi na menu
 


SOUBOJ SRDCÍ 2 ČÁST

Kevin Gelner zastavil své auto u břehů průzračné laguny, na pokraji luxusního sídla a otočil se na svoji sestru. 

„Jsme tu, Sarah." Zašeptal. Seděla vedle něho jako hromádka neštěstí. Až mu jí bylo líto. 

Ta tam, byl její elán a divokost, kterou u ní tolik obdivoval. Ale vlastně se tomu ani nedivil. Však události několika posledních let, byli příliš, i na něj.

 Dovršila zrovna jednadvaceti let, tedy plnoletosti, a dle zvyků jejich komunity, musela opustit rodné hnízdo a postavit se na vlastní nohy. Ve většině případů, měla dívka již dávno vybráno svého budoucího muže, a musela se zcela podvolit. Jenže sled událostí, který se za posledních pět let udál, zapříčinil, že v jejím případě tomu bylo jinak.

 Když Gonzales Rayes Castello, jeden z nynějších pěti představených Lóže nemrtvých, zjistil před pěti lety, že mezi jeho synem, a onou dívkou rozkvétá láska, zarazil ji hned v prvopočátku. Poslal dívku pryč a zbavil ji veškerých vzpomínek na jeho syna. 

Byl tehdy přesvědčen, že není pro Mattea tou pravou. Dávno mu již vybral budoucí ženu, z jejich rodu, Zoru Vargasovou. Díky ní, měl jeho syn vstoupit do jejich komunity, coby jeden z Eagerbloodů. 

Ovšem s přibývajícím časem zjistil, jak moc se pletl. Mezi Matteem a Zorou láska nevzklíčila. Stala se sice jeho ženou, ale Matteo po ní netoužil. Neprobudila se tudíž jeho druhá podstata, a on se nemohl napít její krve. 

Nemiloval ji, a jeho srdce nikdy nezapomnělo na dívku, kterou před lety potkal, a do které se bezhlavě zamiloval. 

Že zrovna Sarah Gelnerová, je tou pravou, která mu byla souzena, zjistil, až když se stal jedním z představených.

 Ale z Mattea se mezitím stal zatrpklý a nerudný muž. Stál v čele nejmocnější mafie Nostra Concinencio a třásl se před ním celý stát. Stal se z něho arogantní a nesmlouvavý obchodník, který si nikdy nebere servítek.

 On nezapomněl. Nikdy nezapomněl na tu dívku, po které tolik toužil. Jenže jeho láska, se změnila v nenávist. Touha v odmítání a vzdor. A jeho vzpomínky, v těžké břemeno, které sebou celou dobu nesl. 

Představení, již neměli možnost Sarah vzpomínky vrátit. Neměli možnost vrátit čas a vše napravit. Mohli jen doufat, že jejich láska znovu vzklíčí. 

V jejich komunitě bylo nezbytné, aby muž našel ženu, která probudí jeho pravou podstatu, a on se stal tím, čím byl zrozen. Ovšem k tomu, byla zapotřebí láska. Aby se v obou dvou, znovu zrodila a probudila v Sarah jakýsi koktejl nesmrtelnosti, který mu mohla nabídnout svou krví.

 Bylo tedy nezbytné, aby se do sebe znovu zamilovali. A proto také nyní stála před luxusní haciendou na kraji moře, která patřila zrovna Matteovi.

 „Nechce se mi tam," zašeptala Sarah a nešťastně se podívala na svého bratra, „slyšela jsem, že je to ten nejarogantnější a nejnesnesitelnější chlap na světě."

 „Nebude to tak zlé," zašeptal Kevin soucitně a sevřel její ruku, „nemáš na vybranou, Sarah. O našem osudu rozhodují jiní, a já s tím bohužel nedokáži nic udělat."

 „Ale..., proč zrovna zde? Proč mám místo služebné, vykonávat zrovna tady?" Polkla a do očí jí vstoupily slzy. Rozhlédla se kolem a tísnivý pocit beznaděje, usídlil se jí u žaludku. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 199578
Měsíc: 5457
Den: 327