Jdi na obsah Jdi na menu
 


SMRT JE JENOM ZAČÁTEK 15 ČÁST

„Volal jste mne, můj pane?" Zašeptala Zephyr, když vstoupila do jeho pokoje. Přitáhla si svou dlouhou, režnou noční košili až ke krku a sklopila stydlivě zrak.

 Byla již připravena ke spánku, když za ní přišel Ludvík, že má ihned přijít do jeho pokoje. Nenechal ji ani, aby se znovu oblékla, a tvrdil, že král nerad čeká. Že musí jít hned. Styděla se ovšem. Však ještě nikdy ji žádný muž nespatřil jen v nočním úboru. Ale věděla, že králův rozkaz, nesnese odkladu. 

„Jistěže, ano!" Pronesl do ticha a odlepil se od okna. I on byl zřejmě připraven ke spánku. Na sobě měl jen svůj dlouhý háv, v pase přepásaný, a jeho vlasy byli ještě mokré, zřejmě po nedávné koupeli.

 Zephyr polkla, když její pohled sjel k jeho hrudi. Do míst, kde se háv rozhaloval, a odhaloval tak, jeho mohutnou hruď, porostlou černými chloupky. Všiml si jejího pohledu, i toho, že ji polila červeň. 

„Ještě nikdy jsi neviděla polonahého muže?" 

„Ne, můj pane." Jen přikývl, a jeho oči se zúžily do úzké škvírky. Ono vědomí, ho potěšilo. Nevěděl proč, ale její naprostá nevinnost, ho těšila a vzrušovala. 

„Zapomněla jsi snad na to, že tě chci potrestat?!" Řekl, a posadil se do křesla, proti ní.

 „Nezapomněla, můj pane. Jen jsem nevěděla, že to budete chtít učinit hned." Zadívala se na něj a znovu si přitáhla košili až ke krku. Propaloval ji svým pohledem a měla pocit, že snad vidí, i skrz onu látku. 

„Dobrá!" pronesl po chvíli, „Tedy se svlékni!" Přikázal, a Zephyr k němu roztřeseně zvedla zrak.

 „Já..., můj pane..., nic pod košilí nemám." Vykoktala a náhle se jí zdálo, že ji snad ani nohy neunesou. 

„Já vím," řekl klidně a opřel se pohodlně do opěradla, „chci tě vidět nahou. Tedy učiň, co jsem ti přikázal!" 

Zephyr zalapala po dechu, ale sáhla k okraji své košile. Králův rozkaz, nemohla odmítnout. Zvláště, když už jednou porušila jeho zákaz.

 Roztřesenými prsty, rozvázala tkanice pod krkem, a pak se zhluboka nadechla. Stále se na ni díval, a tak zavřela oči, když látku stáhla ze svých ramen a nechala jí spadnout na zem. 

Zhluboka se nadechovala, protože se jí náhle nedostávalo dostatek vzduchu do plic. Však stála zcela nahá, poprvé ve svém životě, před nějakým mužem. A ještě k tomu před králem. 

Jenže ani Varrock, nebyl na tom o mnoho lépe, než ona. Když se jí košile svezla k nohám, málem přestal dýchat. Nikdy neviděl krásnější ženu, než je ona. Byla prostě překrásná. Dlouhé vlasy jí splývali po holých ramenou až k štíhlému pasu. Její prsa, byla kyprá a krásně tvarovaná a její boky přesně takové, jak si přestavoval. Žensky žádoucí a stvořené k milování a rození dětí. 

Za celý svůj předlouhý život, ještě nikdy nezatoužil po žádné ženě tak, jako po ní. Jeho penis ztvrdl na kámen. Pevně semkl zuby a ještě chvíli se kochal její krásou a nevinností. 

„Otevři oči," přikázal ji pak, a když tak učinila, poklepal na svá kolena, „pojď sem a lehni si!" 

***

Tak dnes čtvrtá kapitola. Doufám, že se líbí. Děkuji za komentáře a hvězdičky. 

 

 
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< září / 2024 >>


Statistiky

Online: 19
Celkem: 224401
Měsíc: 4759
Den: 119