Jdi na obsah Jdi na menu
 


NAVZDORY ČASU 35 ČÁST

Rasten se zatajeným dechem sledoval tanec jeho vyvolené. Ačkoliv seděl v čele stolu a jakožto náčelník byl pod neustálým drobnohledem jeho lidí, vůbec je nevnímal. V tuto chvíli, pro něj existovala jen žena, která mu svým tancem vyznávala svou náklonnost a touhu. 

Tento tanec lásky, se na skotské vysočině tančil už několik století a měl pro jeho obyvatele velký a tradiční význam. Tančily ho ženy pro své muže, aby mu vyjádřily svou touhu a lásku. A pakliže ho nějaká dívka tančila poprvé, byla to veliká a sledovaná událost. A zvláště, když tanec patřil náčelníkovy.

 Když ho totiž dívka tančila poprvé, oficiálně tím oznamovala všem, že je zadaná, a že její vyvolený je objektem její touhy. Dávala mu svolení k tělesné lásce. Dívky dříve byli možná více cudné, a proto tento tanec znamenal, že je připravena a souhlasí se spojením. 

Osazenstvo pak taktéž i bedlivě sledovalo onoho muže, zda ho erotický tanec jeho vyvolené vzrušil. Pakliže ano, a oba účastníci byli bezpochyby omámeni jeden druhým, bylo vše v pořádku. V této době bylo totiž velmi důležité, aby každý muž zplodil dědice. A zvláště náčelník. A věřilo se, že z lásky a vzájemné tělesné touhy, rodí se jen šťastné a zdravé děti. 

A proto když Isabela začala tančit, nezpozorněl jen Rasten, ale všichni v sále. Byla to pro ně veliká událost. Jejich náčelník měl konečně svou vyvolenou a onen tanec vlastně zpečetil jejich budoucí svazek. A předpokládalo se, že i tento den, dojde také k prvnímu tělesnému styku mezi nimi. 

A právě proto, že se tentokrát jednalo o náčelníka klanu MacPhelanů, nebyl snad nikdo, kdo by je nesledoval. Ale Isabele to bylo jedno. Vnímala jen Rastena a snažila se do svého tance dát veškerý svůj um a sexappeal. 

A bylo to jedno i Rastenovy. I když na něm jeho vzrušení bylo o mnoho patrnější. Jenže muži v té době, byli na své mužství hrdí. Nestyděli se za to, když se projevilo, protože to znamenalo, že je jejich kopí v plné síle a schopno plodit dědice. A proto se Rasten nijak nesnažil zakrýt fakt, že se pod jeho kiltem probudil k životu jeho úd. 

Seděl klidně, stále s nohama rozkročenýma, s rukou pod bradou a sledoval Isabelin tanec. Dech se mu už pomalu vymkl kontrole a dokonce měl pocit, že se i lehce třese. Tak mocné vzrušení, ještě nikdy nepocítil. Vlnila se před ním tak, až mu to bralo dech. Naznačovala mu vlastně, že touží po tom, aby si vzal její panenství a to ho ještě více vzrušilo. 

A když se připlížila až k němu a položila jednu bosou nohu na jeho stehno, zapomněl rázem na všechna svá předsevzetí. Opřel hlavu do opěradla židle a nechal ji, aby ho sváděla. Musel se však pevně chytnout rukama opěradel, aby si ji nestáhl ihned do náruče. 

Přejela chodidlem po jeho holé kůži stehna a zajela jím pod jeho kilt. Kroutila u toho svými boky, a když se předklonila, prakticky mu nabídla svá ňadra k hodování. Rasten pootevřel rty, aby se mohl nadechnout. Jeho penis byl napumpován k prasknutí a pulsoval tak mocnou touhou, že měl pocit, že musí každou chvíli snad prorazit látku jeho tradičního oděvu.

 „Můj pane." Zašeptala Isabel, a postavila se obkročmo kolem jeho nohou. Rastenovy oči zaplály vzrušením, když jeho ruce vystřelili vzhůru a stáhl si ji do klína. 

 

 
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< září / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 224500
Měsíc: 4826
Den: 156