Jdi na obsah Jdi na menu
 


LUCIFER 59 ČÁST

Lucifer se ještě jednou nadechl k odpovědi, ale Elisa mu položila prst na jeho pootevřené rty. Tázavě se na ni podíval a v jeho tváři se objevil udivený výraz. 

Elisa si však dodala odvahy, a když ho něžně pohladila po tváři, zprudka vydechl. Ani se nehnul, jen s tlukoucím srdcem sledoval její počínání. 

Ztěžka oddychovala, její srdce burácelo stejně jako jeho a dívala se na něj s takovou touhou, že již vůbec nepochyboval. 

Přejela něžně po kontuře jeho obličeje a po jeho strništi na tváři a pokračovala níže, k jeho krku. Prsty zkoumala jeho svaly na hrudi, a když se dotkla jeho bradavek, sykl vzrušením. 

Doširoka rozšířil oči a skoro v agonii sledoval, jak se k němu sklání, a s láskou a touhou zkoumá jeho tělo. Dotkla se jeho břišních svalů a véčka sbíhajícího se k jeho rozkroku.

 „Lucifere." Zašeptala skoro nevěřícně, když se dotkla jeho údu. Zdál se jí tak veliký a mohutný, jako on sám. Třesoucími prsty se pokusila ho sevřít ve své malé dlani, to se ji ale nepodařilo.

 Tehdy Lucifer vypustil přebytečný vzduch z plic a nahlas zasténal. Bál se snad i pohnout, aby neskončila. Nadýchnout, aby nepřišel o jediný slastný pocit, z jejích dotyků. Nic tak vzrušujícího, ještě nikdy nezažil. 

Toužil po ní tak moc, že se celý roztřásl, a kontrolu nad svým dechem, již dávno vzdal. A když po chvíli přejela svým jazykem po jeho přirození a vzala ho do svých úst, zvrátil hlavu, a z jeho hrdla se vydral zvuk podoben skřeku raněného zvířete. 

„U satana!" vydechl a položil ruku na její hlavu, „chci tě, Eliso! Tak moc, že z toho šílím!" S rozšířenýma očima se díval dolů, na její počínání.

 Její ústa si již zvykla na jeho velikost a slast, kterou mu poskytovala, nedokázal přirovnat k ničemu na světě. Mazlila se s jeho mužstvím a hluboko ho vtahovala do svých úst. Sténala při tom stejně, jako on. 

„Eliso!" vykřikl, když cítil, že se blíží jeho vyvrcholení. Jenže ona ani na okamžik neupustila od svého snažení. 

Chytil ji za vlasy a přidržel si ji u svého rozkroku. Pak se s téměř šíleným výrazem ve tváři podíval dolů, když k němu zvedla svou hlavu. 

„Chceš..." vypravil ze sebe ztěžka, „chceš mě zabít?!" Vyhoupl si ji do náručí a hodil ji na postel.

 Ihned ji zalehl svým tělem a vrhl se na její ústa. Zasténal, když ucítil chuť svého semene, na jejím jazyku.

„Potřebuji tě, Eliso," šeptal mezi polibky, „tak moc tě potřebuji!" 

Jako zbaven rozumu, líbal každičký kousek jejího těla. Od kořínků vlasů, až po konečky prstů na nohou. 

Lízal její kůži. Hnětl mezi prsty její křivky. Drobnými polibky, slíbával každičký kousek její kůže.

 Mazlil se s ní tak, jako kdyby byla nejvzácnější drahokam. Jako kdyby se každou chvíli měla rozplynout v jeho rukách. Jako kdyby ji chtěl dokázat, že je ta jediná, po které touží. 

 Když se konečně dopracoval až k jejímu rozkroku, zapředl vzrušením. Hladově se přisál mezi její nohy a divoce zakroužil svými ústy v jejím lůnu. 

„U všech čertů!" vydechoval mezi její pysky, „již nikdy nebudu mít dost!" Přidržel si její nohy, když se otřásla v návalu orgasmu a konečně ji ochutnal. 

„Eliso!" dostal ze sebe mezi jednotlivými výdechy a vzhlédl nahoru k ní, „potřebuji tě! Ďábel tě potřebuje. Nedokáži ho v sobě déle udržet," skoro zoufale zakroužil v jejím obličeji, „toužím po tobě, ve všech svých podobách!" 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 202201
Měsíc: 6534
Den: 303