Jdi na obsah Jdi na menu
 


LUCIFER 46 ČÁST

Lucifer se zastavil na pokraji parketu a planoucím pohledem přehlédl místnost. 

Pohled na jeho pevně semknutou čelist a hněvem zářící oči, nenechal nikoho v klidu. V jeho postoji bylo něco, co každého varovalo, a před čím měli strach.

 Všichni muži okolo, jakoby cítili, že dívka na parketu, je středem jeho zájmu. Několik z nich se uklidilo na toaletu a ostatní měli najednou na baru dosti důležitou debatu.

 Jen muž, který v opojení Elisiny krásy svíral její křivky ve svých rukách, si ničeho nevšiml. A byl již evidentně značně opilý, protože vůbec nezaregistroval, že jsou již na parketu sami. A ani Elisa.

 Lucifer se zuřivě vloupal do jeho mysli, a pak naštvaně semkl ruce v pěst. Všechny jeho myšlenky, se totiž ubírali pouze jedním směrem. Dostat Elisu co nejdříve ven a zprznit její tělo.

 Jenže Elisa pro svou nezkušenost a značnou podnapilost, o tom neměla ani tušení. Natřásala se a vlnila tak, že její bujné vnady, měli tendenci každou chvíli vyskočit z výstřihu. Snad si ani neuvědomovala, co dělá, a jak na muže působí. 

„Jsi překrásná," zabublal muž, s pohledem upřeným na její prsa, „mám chuť, mezi ně zabořit svůj obličej." Pronesl směrem k tančící Elise, která snad jeho slova ani nevnímala.

 „To bych ti neradil!" ozval se rozzuřený, ovšem klidný, Luciferův hlas, „dávám ti vteřinu na to, abys zmizel!"

 Oba dva se zastavili v pohybu. Muž se teprve nyní, překvapeně rozhlédl po místnosti. Pak si změřil Lucifera pohledem a zbledl. 

Neměl ponětí, s kým má tu čest, ale stačil pohled na něj, a každý soudný člověk, se klidil z jeho dosahu. Tak i on. Nahlas polkl a ustrašeně se přikrčil. Hodil omluvný pohled směrem k Luciferovy, a zmizel jako pára nad hrncem. 

„Připravil jsi mne o tanečníka." Zamračila se Elisa, která se konečně vzpamatovala. Doufala v podobný obrat, ale zachtělo se jí, ho ještě více podráždit. 

Lucifer semkl rty a hodil pohledem do rohu místnosti. Hudba se jako na povel spustila. Příšerné ticho, ve kterém by bylo slyšet spadnout špendlík na zem, konečně rozproudila hlasitá muzika.

 „Doufám, že napravíš svou chybu," zamrkala na něj, „ nebo mám tančit sama?" A jen co dopověděla, se začala před Luciferem vlnit do rytmu hudby. 

Použila k tomu veškerý svůj um, svého křehkého a značně vratkého těla. Opojení alkoholem ji dodalo odvahy a vyzývavý a erotický tanec, který předváděla, nenechal Lucifera chladným. Zuřil. Byl rozpálený doběla. 

Bylo mu jasné, že všichni okolo, dělají, jakoby tu nebyli, ale najednou mu vadilo, že její vnady obdivují i jiní muži. Kroutila tou svojí nádhernou prdelkou vtěsnanou do krátké a přiléhavé sukně, že měl najednou chuť ji popadnout a zavřít v pokoji. A když se zavlnila před ním tak, až její vzedmutá prsa skoro vypadla z výstřihu, už byl o tom přesvědčen. 

„Hraješ si s ohněm, Eliso," procedil skrz zuby, „obávám se, že je to naposledy, co jsem tě kruci, pustil samotnou!"

 „Vážně?" zamrkala nevinně, „takže příště půjdeš se mnou?" Sladce se k němu přivinula a přejela jazykem po jeho ušním lalůčku. 

Lucifer zprudka vydechl a zavrčel. Měl chuť si ji přehnout přes koleno a pořádně ji vyplatit. Však si zahrávala se samotným ďáblem. Ale k jeho nelibosti, ten ďábel, byl sám lapen. 

„U všech čertů!" zaskřípal zuby. Popadl ji do náručí a přehodil si ji přes rameno, „dnešním dnem, ti nastavím pravidla, kterými se budeš řídit! A za každé porušení, tě potrestám!"

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 202176
Měsíc: 6513
Den: 286