Jdi na obsah Jdi na menu
 


LUCIFER 45 ČÁST

Lucifer si přihnul z flašky a opět začal nervózně pochodovat po pokoji. Už dobré dvě hodiny chodil po místnosti, jako lev v kleci. 

Co chvíli naštvaně zavrčel a znovu se zhluboka napil. Měl pocit, že tolik alkoholu, nevypil snad za celý svůj život, jako nyní, co poznal Elisu. 

Jeho smysly, byly napnuty k prasknutí. Ke své nelibosti, se stále nedokázal na Elisiny emoce naladit, ale docela dobře si vystačil s Waltrovy a Alanovy. 

Vztekle mrštil prázdnou flaškou do krbu. Nejraději by se neviděl. Vůbec nechápal, jak mohl přistoupit na Elisinu žádost. Za normálních okolností, by s ní přeci vůbec nediskutoval, ale vypadalo to, že ji zase pěkně všechno sežral i s navijákem. 

Normálně by nebral v potaz, jakékoliv její přání, ale od chvíle, co se začali k jeho nelibosti probouzet jeho emoce, se cítil jak vyměněný. Jakoby jeho mysl obestřela jakási mlha, která zatemnila jeho mozek. 

Vztekle popadl další flašku a zaměřil se na Waltra s Alanem. Oba byli Belfergorové, a tudíž pro něj usídlit se v jejich mysli, a dívat se jejich očima, bylo ještě o mnoho snazší.

 Zatímco Elisa, se docela dobře bavila. Alespoň se tak rozhodla, co vstoupily do vyhlášeného baru ve městě. 

Waltr s Alanem se postavili vedle dveří a nespustili z ní oči, ani na jedinou vteřinu. Zprvu z toho byla nervózní, ale s přibývajícím opojením alkoholem, to již ni nevnímala. 

A vzhledem k její abstinenci, se při třetí skleničce bavila vážně skvěle. Všichni muži se mohli přetrhnout, aby osamělou a krásnou dívku, dostali na svou stranu. 

Její obavy, které zprvu pociťovala z toho, aby Lucifer přeci jen, moc nezuřil, se už úplně rozplynuly. Chtěla ho popíchnout. Chtěla, aby zuřil. Chtěla, aby vyjevil jakýkoliv cit, hlavně když to nebude nezájem.

A nezájem to vážně nebyl. Lucifer byl jako na trní. Ztrestal již třetí flašku a do obývacího pokoje, se vzhledem k jeho nevrlosti, bála vstoupit snad i Bertha. 

„Kruci!" zavrčel, když Waltrovým pohledem přehlédl místnost baru. Elisa byla středem pozornosti, a ihned mu bylo jasné, že každému druhému muži, šlo jen o jediné. Celkem lehce přečetl jejich úmysly, které se mu ale vůbec nelíbily. 

Znovu si přihnul, a když spatřil Elisu na parketu, jak se dosti vyzývavě, evidentně v dosti pohrouženém stavu začala vlnit, rozbušilo se mu srdce. Takový stav zuřivosti, snad ještě nikdy nepocítil. 

Elisino tělo v ošacení, které moc nezakrývalo z jejích bujných a nádherných tvarů, se vlnilo a natřásalo a muži okolo na ní mohli oči nechat. A když se k ní přitočil docela hezký muž a oslovil ji, skoro zapomněl dýchat.

 „Nic krásnějšího, jsem ještě neviděl," řekl onen chlápek, „neodmítnete mi tanec?" A když Elisa jen přikývla a ztratila se v jeho objetí, tehdy Lucifer nadobro ztratil své sebeovládání.

 Během vteřiny, se ocitl v onom baru. Již pouhá jeho přítomnost, zaujala ihned všechny přítomné. 

Jeho charisma, sebejistota a přirozená autorita, nenechala na pochybách nikoho, že se blíží problémy. Každý v něm ihned poznal Lucifera Archera Carpentera. Nejvlivnějšího muže na zemi a muže, jehož pověst byla taková, které málokdo mohl uvěřit. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 202193
Měsíc: 6527
Den: 297