Jdi na obsah Jdi na menu
 


LUCIFER 42 ČÁST

Venku se pomalu rozednívalo a Lucifer stále ještě ani na jedinou minutu nezamhouřil oka. Ležel na zádech a Elisa mu spokojeně spala na hrudi. Jednou rukou objímal její tělo a nedokázal se nabažit její přítomnosti. 

Miloval se s ní. Celou noc si ji bral jako posedlí. Jakoby uhranula jeho mysl a tělo, nedokázal se jí nabažit. A tak moc se mu líbila Elisina touha po něm. 

Něco takového, zažil snad poprvé v životě. I když jeho postelí prošli snad tisíce žen, za jeho předlouhý život, nikdy to nebylo takové. Tak intenzivní. Opravdové. Vášnivé a nezkrotné.

 Absence jeho emocí, mu ani nedovolovala cítit nic jiného, než touhu po svém uspokojení těla. Brával si ženy jen proto, aby ulevil své potřebě a nic jiného nepotřeboval. Nic jiného nechtěl. Viděl v nich jen jakýsi objekt, k uspokojení svého těla. Ovšem nyní, to bylo jiné. Jiné, a to ho začínalo čím dál tím více děsit.

 Od chvíle, kdy Elisu spatřil, jakoby se obrátilo na ruby vše, v co doposavad věřil. Nedokázal myslet na nic jiného, než na ní. Stále cítil její vůni, a někdy se mu zdálo, že se mu zaryla snad až do morku kostí.

 Byl rozmrzelí, z oné skutečnosti. Měl zlost na sebe za to, že ji nedokáže odolat. Najednou měl pocit, že ta žena si s ním, s pánem pekel hraje, jak s obyčejnou loutkou. 

Náhle se mu zdálo, že jeho absolutní moc je ohrožena, protože obyčejná lidská žena, dokáže ovládat jeho tělo, již jen pouhou přítomností.

 Vztekle si odfrkl a zadíval se do stropu. Elisa se zavrtěla na jeho hrudi a nechtěně se dotkla jeho přirození. Již ten pouhý dotek však způsobil, že jeho tělo zareagovalo. 

Poznal, že spí, že tedy z její strany to bylo nevinné, ale o to více ho rozzuřila reakce jeho těla. Však ďábel, se vždy dokázal ovládat. Za každé situace, a nejednou se tu objeví toto křehké stvoření, a dělá si s ním, co chce. 

Zhluboka se nadechl, aby se uklidnil, ale její vůně se mu dostala až hluboko do nosu. Olízl své horké rty a stále cítil na jazyku chuť jejího lůna. Jeho vnitřnosti, jakoby se v jeho těle splašily a snad každá jeho buňka v těle se rozhořela. Již nedokázal ovládat ani svůj dech a začínající třes těla.

Pevně semkl rty a zabodl nehty hluboko do svých dlaní. Naštvaně zavrčel, když Elisa ze spánku slastně zavzdychala. Jeho penis se postavil při tom zvuku do pozoru a to byla pro něj poslední kapka. 

Vysoukal se zpod jejího těla tak, aby ji nevzbudil, hodil na sebe svůj černý župan a vyrazil ze dveří. Zastavil se až v obývacím pokoji před barem, popadl flašku whisky a zhluboka se napil.

 Jenže ani když vztekle mrštil prázdnou flašku do hořícího krbu, se nic nezměnilo. Stále to tu bylo. Ta touha, svírat ji ve svém náručí. Drtit její horké rty a milovat se s ní tak dlouho, dokud by se mu nerozpustila v rukách. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 202190
Měsíc: 6525
Den: 294