Jdi na obsah Jdi na menu
 


LUCIFER 41 ČÁST

Lucifer se dlouze zadíval Elise do očí. Další jeho pokus o to, spojit se s její myslí a nahlédnout do jejích emocí, vyšel naprázdno. 

Naštvaně si odfrkl a pak na moment zavřel oči. Jakoby doufal, že až je otevře, už tam nebude, protože si byl jist, že ji odolat nedokáže. Ne, když se mu ještě sama tak nabízí. 

Jeho tělo bylo jako v jednom ohni. Měl pocit, že snad cítí každičkou buňku ve svém těle. Každičký nerv pulsovat. Najednou se mu zdálo, jakoby se všechny jeho útroby v těle splašily a začali tančit. 

Jenže když otevřel oči, stále tam byla. Stála a dívala se na něj tak, že si byl jist, že je na tom stejně jako on. Zprudka vydechl přebytečný vzduch z plic.

 „Jestli teď neodejdu, Eliso," zašeptal, „tak si tě vezmu. Nedokáži již déle udržet své tělo pod kontrolou. Jsem sice ďábel, ale také jsem muž. A to, co se nyní děje s mým tělem, je pomalu mučení."

 „Tak to udělej." Odvětila tiše a Lucifer již na nic jiného nečekal. 

Bez jediného slova se sehnul a vzal ji do náručí. Položil ji na postel a začal pomalu rozepínat svou košili.

 Díval se do jejích vlahých očí a pomalu se svlékal. Když odhodil poslední kousek oděvu, zůstal stát vedle postele a měřil si ji pohledem. Její obdivný pohled směrem k jeho přirození, mu vehnal úsměv do tváře. 

„Jsi krásný." vydechla Elisa, hledíc na jeho vypracované tělo. Hltala pohledem jeho svaly na břiše, a když sjela níže, vehnala se jí červeň do tváří. Lucifer se zhluboka zasmál. 

„Krásný? Jsem ďábel, Eliso. Ďábel není krásný, ale děsivý. Silný a všemocný," jeho oči zaplanuly jak dva žhavé uhlíky, „to ty, jsi krásná. Jsi nádherná." 

Klekl si k ní na postel a zadíval se jí zblízka do očí. Její vůně ho přímo omamovala a měl co dělat, aby dokázal ovládnout svou druhou podstatu. Jeho pokožka nyní zářila, jako rozžhavené železo. Ďábel se linul na povrch, ale cítil, že jejich první milování, musí být v jeho lidské podobě.

 „Nevím sice co je to, co se děje s mým tělem, jestli je to ale touha, tak pak je nekonečná," vydechl, „jestli je to touha, pak po tobě toužím tak, že se přestávám ovládat, Eliso. A ďábel po tobě touží též. Mám co dělat, abych ho udržel v sobě a nepustil ho na povrch," přejel prstem po jejích pootevřených rtech, „ale na poprvé, si tě vezmu ve své lidské podobě." 

Pomalu se se sehnul a začal drobnými polibky skrápět její tělo. Její krk a kyprá ňadra. Sevřel je ve svých dlaních a nahlas zasténal. 

„Nikdy jsem neviděl nic krásnějšího." Dostal ze sebe vzrušeně a líbal je jak smyslů zbavený. 

Sál její bradavky a něžně olizoval každičký kousek její kůže. Pak se po jejím břiše přesunul níže a opatrně jí roztáhl nohy. Uvelebil se mezi nimi a zhluboka se nadechl. Její vůně ho přitahovala jako magnet. Zakroužil jazykem po jejím přirození. 

„Můj bože! Chutnáš jako mana nebeská. Přesně tak, jsem si to představoval." 

Elisa zaklonila hlavu a vzepjala se jako luk, proti jeho hlavě. Líbilo se mu, jak se pod jeho rukama třese vzrušením a jak se k němu vzpíná.

 „Lucifere!" vykřikla vzrušeně. Jen se usmál mezi její nohy a zuřivě kroužil jazykem v jejím klíně. Však o tom snil již tak dlouho. Tak dlouho, si představoval její chuť na svém jazyku a teď se jí nemohl nabažit. 

Pevně svíral ve svých dlaních její nohy, a nepřestával ve svém snažení. Ne dříve, dokud se mu neroztřásla pod rukama, a on ucítil na jazyku její vyvrcholení. Vzrušením se celý třásl, když se posadil. 

„Ochutnej mě!" řekl sotva popadajíc dech. Vzal svůj penis do dlaně a přejel po celé jeho délce dlaní, „vezmi si mě do úst, Eliso." 

To se již k němu ale sklonila a on skoro šíleně sledoval, její počínání. Třesoucí rukou ho vzala do dlaně a napodobila jeho pohyb. 

Něco tak tvrdého, velkého a mohutného, ještě v rukou nedržela. Skoro fascinovaně sledovala, jak jí pulsuje v rukách. Jazykem přejela po jeho špičce, a když ho vzala do úst, Lucifer vykřikl.

 Něžně ji chytil za vlasy a jemným pohybem ruky, zatlačíc na její temeno, jí naznačil, aby ho polkla celého. 

Jezdila ústy sem a tam, tak dlouho, dokud se Lucifer celý neroztřásl. 

„Ochutnej mě!" téměř zasyčel a přidržel jí hlavu u svého rozkroku.  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 202177
Měsíc: 6514
Den: 287