Jdi na obsah Jdi na menu
 


LUCIFER 34 ČÁST

„Jakýkoliv trest?" zašeptal Lucifer. Jediné, co jako trest přicházelo v úvahu, byla její služba v tom směru, že uspokojí jeho tělo. Jenže nyní začínal pochybovat o tom, že to pro ni bude dostačujícím trestem.

 Však i bez toho, aby se napojil na její emoce poznal, že po něm touží. Neměl ale na vybranou. Strážcům ji předhodit nechtěl a nedovedl si najednou představit, že by jí jakkoliv ublížil.

 Byla tak bezbranná a křehká. Tak bezmocná v jeho rukou. Jediným pohybem, nebo myšlenkou, mohl jí připravit taková muka, o kterých se jí ani nesnilo. Mohl ji svou vůlí přinutit k čemukoliv, to on ale nechtěl. A její toužebný pohled, zdál se mu najednou tak vzrušující. 

Jeho srdce znovu mohutně zabušilo do jeho hrudi. Toužil po ní. A to tak moc, že se jeho tělo probudilo. Pevně ale semkl čelisti a podíval se na ni planoucím pohledem. 

„Svlékni se!" přikázal pevným hlasem. Ale byl si jist, že se mu trochu třese, „ukaž se mi. Chci tě vidět, Eliso. A chci, abys to udělala dobrovolně."

 Elisa polkla a na moment zaváhala. Postavila se vedle postele, a pak třesoucíma rukama, sáhla ke šňůrce své košilky. Nechala ji spadnout v malé hromádce ke svým nohám a s uzarděním sklopila zrak. Styděla se před ním, ale jeho majestátnost a síla ji vzrušovala. 

Moc dobře věděla, že by ji lehce donutil to udělat, kdyby chtěl, ale nyní cítila, že to není potřeba. Toužila po něm a každý jeho pohyb a zavlnění jeho těla, ji celou rozpálilo. Jeho zrak, jakoby cítila na každém kousku svého těla. 

„Jsi překrásná." Vydechl náhle a hnul se směrem k ní. Jediným pohybem, ze sebe stáhl osušku a jeho penis se ukázal v celé své kráse. 

Elisa zalapala po dechu a zprudka vydechla. Byla přesvědčená, že jeho chlouba je výjimečná. Nikdy vlastně neviděla penis tak zblízka a na živo. A ačkoliv se snažila, nedokázala od něj odtrhnout svůj zrak.

 „Líbí se ti, co vidíš?" zašeptal a nazdvihl ji prstem bradu, „jsem první muž, kterého vidíš nahého. A také poslední, Eliso," šeptal ji vzrušeně do tváře, „o to se postarám." Přejel palcem po její tváři a chvíli ji zamyšleně hladil. Třásla se pod jeho rukama, ale bylo to touhou a vzrušením. Poznal to.

 „Já vím." Zašeptala sotva slyšitelně a Lucifer již na nic jiného nečekal. Zuřivě se vrhl na její ústa. Přivinul si ji do náručí a divoce je drtil svými rty. Nemohl se jí nabažit. Byla jako droga, kterou ochutnal, a chtěl stále víc a víc. 

Když ucítil její prsty ve svých vlasech, odtáhl se a zadýchaně se jí zadíval do tváře. Několik dlouhých sekund kroužil v jejím obličeji a pak ji jedním pohybem ruky shodil na postel. Chytil ji za nohy a převrátil ji na břicho. 

Elisa vykřikla překvapením a vzápětí se její ruce ocitli nad její hlavou, pevně přikovány řetězy k posteli. Pak ucítila totéž i na svých kotnících. 

„Lucifere?!" vykřikla, ale srdce ji bušilo jako na poplach vzrušením.

 Měla by se zřejmě bát. Jistě měla, však se oddala samotnému satanovy, ale nebylo tomu tak. Vzrušením, sotva popadala dech. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 202099
Měsíc: 6454
Den: 234