Jdi na obsah Jdi na menu
 


LUCIFER 31 ČÁST

Bylo hodně pozdě v noci. Elisa si dala dlouhou koupel a pak doufala, že najde uklidnění v náručí spánku. 

Služebnictvo i Berta, již spali, jen ona nedokázala usnout. Nedokázala přestat myslet na Lucifera. A vědomí toho, že se vrátí, jí rozbušilo srdce. 

Dívala se na něj najednou jinak, než prve a sama se divila proč. Uvědomila si, že je přeci stále stejný. Ale pocit, který cítila z jeho brzkého příchodu, bylo něco, co ještě nikdy nezažila. 

Nikdy po žádném muži netoužila. Nikdy žádného nechtěla. A do nedávna si myslela, že už vůbec ne Lucifera. Ale najednou to bylo jiné. Jen vzpomínka na něj, ji rozbušila srdce. Takový pocit u žaludku, ještě nepocítila. Celá se chvěla již při představě, že ho zase uvidí. A dokonce i hrozící trest, najednou hodlala přijmout bez řečí.

Postavila se doprostřed své šatny a přemýšlela, co si obléci. Nakonec došla k závěru, že nechce, aby poznal, že na něj čeká. Zuřivě se přehrabovala garderobou a nic se jí nezdálo dost dobré.

 Vyzkoušela všechny kousky nočních košilek, ale žádná ji nepřišla vhodná, k této příležitosti. Pak se najednou zarazila, když si uvědomila, jak přemýšlí. Však se mu chtěla líbit. Chtěla, aby mu spadla brada, jen co ji uvidí. Chtěla mu vzít vítr z plachet a doufala, že obměkčí jeho srdce.

 Zprudka vydechla, když ji to došlo. Ještě nikdy se kvůli žádnému muži nesnažila tolik, jako kvůli němu. A ona chtěla být sexy. Chtěla být zatraceně sexy a hodlala si Bertiny rady vzít k srdci.

Byla sice nezkušená, co se mužů týče, ale byla chytrá. A neříkalo se vždy o ní, že je světem protřelá koketa, ačkoliv to nebyla pravda? Neříkalo se, že je protřelá žena, hodna několika milenců, ačkoliv byla panna? 

Vzdorovitě pohodila hlavou a navlékla si nejodvážnější kousek, který našla. Kraťoučkou, bílou, průsvitnou košilku na ramínka. Pod prsy na tkaničku, což ještě více zvýraznilo její bujné vnady. A když se zatočila před zrcadlem, sama se při tom pohledu začervenala. Nikdy nic takového nedržela ani v ruce, natož aby to oblékla. 

S bušícím srdcem se položila na postel, ale Lucifer stále nepřicházel. Nějakou dobu pochodovala po místnosti sem a tam. Bylo již hodně po půlnoci, a jelikož večeři moc nedala, vyrazila po tichu ze dveří a zamířila si to rovnou do kuchyně. 

Aniž by rozsvěcela, otevřela ledničku. V té chvíli, vešel do dveří Lucifer. Zastavil se v pochodu a zamrzl. 

Pohled, který se mu naskytl, mu vyrazil dech. Elisa předkloněná před osvětlenou ledničkou, o něm neměla ani tušení. Její kraťoučká košile odhalila její zadeček a její klín. 

Ztěžka polkl, ale neodvážil se ani dýchat, aby ji nevylekal. Jeho penis se ovšem jeho radami evidentně nehodlal řídit. Vzrušení, které při tom pohledu pocítil, nedokázal skrýt. 

Elisa aniž by se otočila, postavila na stolek vedle lednice sklenici džusu a talíř s jídlem. Pak vzala hrozen vína, jednu kuličku vložila do úst a otočila se.

 „Lucifere!" vykřikla, když ho spatřila mezi dveřmi, „nevěděla jsem, že jsi tu," polkla, aby ji nezaskočilo a podívala se mu do očí, „já..., nemáš hlad?" vyhrkla. 

Lucifer překvapeně povytáhl obočí. Nedokázal se soustředit na nic jiného, jak na její tělo, které z pod tenké látky, proti světlu lednice, bylo zcela patrné.  

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 202112
Měsíc: 6463
Den: 245