Jdi na obsah Jdi na menu
 


LUCIFER 24 ČÁST

Elisa zůstala sedět jako přimrazená, pomalu s otevřenou pusou. Dívala se, jak se za Luciferem zaklapli dveře ještě notnou chvíli. 

Potom zprudka vydechla. Byla to sotva hodina co se Lucifer vrátil a sotva hodina od doby, kdy se každý den modlila, aby se tak nestalo. A teď tu seděla s otevřenou pusou a tlukoucím srdcem a najednou si přála, aby neodešel. 

Vůbec nedokázala pochopit toto svoje rozpoložení. Nenáviděla ho, tím si přeci byla jistá, tak nechápala, proč by ji mělo vadit, že má milenku. 

To jediné přeci chtěla. Nikdy již ho nespatřit. Nedovedla si představit, že by mu odevzdala své tělo. Že by se s ním někdy mohla milovat a najednou jí přišlo nemyslitelné, že by to mohla být jiná žena. 

Naštvaně vyskočila na nohy a začala pochodovat po místnosti. Tak velký vztek, snad ještě nikdy nepocítila. Srdce jí tlouklo tak mocně, že neslyšela vlastní dech. A adrenalin v její krvi, již se také vymkl kontrole. 

„Co si kruci o sobě myslí?!" vykřikla nahlas, aby si ulevila, „už ho nikdy nechci vidět!" Popadla první věc, která ji přišla pod ruku a mrštila s ní proti zdi. Vzápětí letěla další, a pak ještě několik.

 Její vztek se vymkl její kontrole. Představy, které se vytvořily v její mysli, tomu dodaly ještě větší razanci.

„Jak já ho nenávidím!" vykřikla a řinčení rozbité vázy se rozlehlo hradem. 

Náhle se vrhla k tlačítku, vedle jejího nočního stolku. Přivolávala jím svojí služebnou, kdykoliv potřebovala. Zatím ho ovšem nepoužila, až nyní. 

Několikrát ho zuřivě zamáčkla, a když se stále nic nedělo, zatlačila na něj celou svou dlaní. 

Měla pocit, že to trvá snad celou věčnost, a teprve když se otevřeli dveře a dovnitř vběhla uřícená a značně rozcuchaná Jasmína, tlačítko pustila. 

Změřila si ji nepříčetným pohledem. Její výzor se jí vůbec nelíbil. Na sobě měla jen dlouhý župan, který si ve spěchu navlékla. 

„Stalo se něco, paní?" vydechla a ustrašeně se podívala na rozzuřenou Elisu. 

„Jestli se něco stalo?!" vykřikla skoro nepříčetně, „pokud vím, jsi moje služebná, ale jak koukám, svou práci nezvládáš!" 

Byla tak rozčilená, že si ani nevšimla, že i Lucifer vešel do dveří. Opřel se o stěnu, založil si ruce na prsou a sledoval ono divadlo.

 „Dostaneš padáka! Nechci tě coby svou služebnou, když nejsi schopna vykonávat svou práci!"

 „Ale paní," zaúpěla nešťastně dívka, „to mi nesmíte udělat. Nechci se vrátit tam dolů, já..." 

„Že nesmím?! Zajímalo by mě, co jsi měla zrovna za práci, že ti tak dlouho trvalo, než jsi přišla!"

 „No..., já..." vykoktala vyděšeně a bezděky se otočila ke dveřím na Lucifera. Teprve nyní si Elisa všimla jeho přítomnosti. 

„Dělám, co mi přikážete, paní. Nebo co pán..."

 „Pán?!!" Elise pomalu přeskočil hlas. Vrhla nenávistný pohled na Lucifera. Jeho pohled, ji ale trochu uzemnil. 

Měřil si ji zkoumavým pohledem a vlastně se docela dobře bavil. Nechápal sice zprvu, o co tu jde, ale chytrý byl na to dost, aby mu to došlo. Překvapeně povytáhl obočí, když si uvědomil, že Elisa žárlí. 

Zamračil se. Vůbec tomu nerozuměl. Cítil z ní onu emoci, ale nechápal její původ. Přeci ho odmítla. Nechtěla se s ním milovat. Ani ji k tomu nenutil. Nedotkl se jí nijak, aby ji ublížil a zachoval se tedy tak, jak mu velelo jeho tělo.

 „A ty..., ty..." otočila se Elisa na Lucifera, „ty mě taky neštvi!"

 Luciferovi černé oči zajiskřily. Pokynul Jasmíně, aby odešla, a když za ní zaklapli dveře, podíval se na Elisu tak, až se jí rozklepala kolena.

 „Nenávidím tě! Jsi zvrhlý! Zvrácený! Jsi.., jsi..." křičela a šermovala mu prstem před obličejem.

 „To tedy nevím proč?!" řekl zcela klidně Lucifer, stále se opírajíc o stěnu, „ani jsem se tě nedotkl. Neublížil jsem ti. Udělal jsem, co jsi chtěla," zašeptal, a konečně se odlepil od stěny, „nechceš mě. Nenávidíš mě." pokračoval klidným, však důrazným hlasem, stále se přibližujíc k Elise. 

Ta před ním začala automaticky couvat. Najednou ji došla slova, když se dívala do jeho planoucích a naštvaných očí. A jeho nahota, jí také moc nepomohla.

Bezděky polkla, když její oči sklouzly k jeho rozkroku. On byl první muž, kterého viděla nahého. Ale byla si jistá, že dokonalý. Jeho tělo stvořil snad sám bůh a jeho penis, byl zase výplod ďábla. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 7
Celkem: 202206
Měsíc: 6539
Den: 306