Jdi na obsah Jdi na menu
 


LUCIFER 10 ČÁST

„Večeře je přesně v sedm!" zavrčel Lucifer, „ani o minutu déle. A tvé oblečení, je zcela nepřípustné!" Měřil si ji naštvaným pohledem. 

Každého druhého, by jeho arogance, přísný pohled a sebejistota vyvedla z míry, ne tak ale Elisu. Bůh Samuel se nemýlil. Byla přesně taková, jak doufal. Však ji pro Lucifera vybral záměrně. 

 Dle jejího vystupování a výzoru, se zdála být otřelou ženou, hodna několika milenců najednou. Ovšem skutečnost, byla zcela jiná. A Samuel věděl, že jeho syn lehce pozná pravdu o její nevinnosti, a proto bude chtít zjistit, co se za jejím vystupováním otřelé kokety skrývá. 

„Ano? A proč?" zamrkala na něj nevinně a protáhla se jako kočka.

 Vůbec nechápala, kde se v ní bere její koketerie. Ostatně jako tomu bylo pokaždé, když byla v přítomnosti muže, který jí tak znervózňoval a dráždil. Tehdy se chovala tak, jak by se nechovala ani ve svých nejdivočejších snech. 

„Ach tak," zapředla, „moje krátké šortky, jsou pro tebe nevhodné?" schválně se k němu otočila zády a vyšpulila na něj svůj zadeček. 

 Lucifer udiveně povytáhl obočí. Její prdelka v té skromné látce na něj vykoukla, a on zprudka vydechl. Bylo mu jasné, že ho dráždí. Že s ním koketuje a provokuje ho, a k jeho překvapení, se mu to sakra líbilo.

 Byla to příjemná změna po tolika staletích a tolika bezduchých milenkách, které bez řečí, jen aby se mu zalíbili, dělali, co chtěl. Však stačilo slovo, pohled, nebo gesto a skočily by třeba do ohně proto, aby si ho získali. Už ho to unavovalo. Otravovali ho takové bezduché loutky. Snad ho ani nevzrušovali, ať byli sebekrásnější.

 A ona? Překvapeně vydechl. Vzrušovala ho od prvního okamžiku. Od první chvíle, kdy otevřela tu svoji prostořekou pusu a poslala ho do patřičných mezí.

 Její krása, mu hned na poprvé vyrazila dech, a to se mu ještě nestalo. Její vzpurnost a statečnost. Její naprostá čistota duše. Neposkvrněnost. Její nevinnost. 

Byla panna, tím si byl stoprocentně jist, a právě proto, ho překvapovalo její koketní chování. A její tělo bylo přesně takové, jak to měl rád. Pohled na to nadělení, ho zcela odrovnal. Na její plná ňadra a snad o maličko větší zadeček, který zatoužil hned v první chvíli sevřít ve svých dlaních.

 „A tak dobře," zatvářila se zděšeně, „abych nedráždila samotného Lucifera..." podívala se na něj a bez dalšího varování, ze sebe stáhla tílko a šortky. 

Zůstala stát jen ve spodním prádle a nevinně se mu podívala do očí. Lucifer se opírajíc o římsu krbu na ni díval, ale nedal na sobě znát známek vzrušení, ani vzteku. Líbilo se mu, co vidí, ale zároveň by jí nejraději vyplatil pětadvacet. 

Slyšel, jak ji divoce bije srdce. Cítil její emoce. Styděla se před ním a měla obavy z jeho reakce a současně toužila ho vytočit. 

„No fajn," řekl zcela klidně a složil si ruce na prsou, „pokračuj. Ne, že bych tě již neviděl nahou, ale je o hodně vzrušující, svlékneš-li se pro mě dobrovolně." Jeho oči zaplanuly, jako dva uhlíky. Rozhodl se přistoupit na její hru. Však vítěz, může být jen jeden.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 199247
Měsíc: 5217
Den: 164