Jdi na obsah Jdi na menu
 


JEHO KOŘISTÍ 6 ČÁST

Denmon si nalil skleničku whisky, a když její obsah do sebe obrátil, vztekle s ní mrštil do krbu. Měl na sebe vztek. Ne proto, že prostě nedokázal odolat, a zahrál si s Lilith na kočku s myší, ale proto, že zjistil, že se mu to sakra líbilo. 

Již několik dní, ji každou noc vkládal do snu představy, a po té se náramně bavil tím, jak je v jeho přítomnosti nesvá. Nevěřila jim, ani co by se za nehet vešlo, a své představy přikládala jen jejímu rozrušení, z jejich rozhovoru. 

Jenže když jí do snu vložil představu, jak se z ní krmí, a pocítil její orgasmus již jen při té představě, zatoužil, se to vyzkoušet.

 Líbilo se mu, že ji má ve své moci, když se za ni ploužil temnými chodbami. Cítil její strach a ten pocit, ho ještě více poháněl. Vzrušoval ho. Však byl predátor. Byl lovec a ona kořist. Vždycky tomu tak bylo. Po dlouhá tisíciletí, a nynější, civilizovaný způsob života, se mu moc nezamlouval.

 Potřebu lovit svoji kořist, měl ve své krvi. Toužil po tom. Ale horší bylo, že zatoužil po tom, lovit právě ji. 

A když se z ní napil, zjistil, že větší slast ještě nepocítil. Nedokázal pochopit, tak velkou touhu a potřebu, se z ní krmit. Bylo to skoro nadpozemské. Její chuť byla pro něj něčím, jako pro obyčejného člověka, jeho oblíbené jídlo. Chutnala mu tak, že zatoužil ji ochutnat zas, a znova.

 Ale hlavně ho zcela dostala její reakce. Měla orgasmus, již při pouhé představě, a když se z ní krmil, tak opět. 

Naštvaně praštil pěstí do zdi. Však on také! Poprvé, za jeho předlouhý život se mu stalo, že vybouchl do kalhot, jako nějaký cucák. Tak moc ho vzrušovala, tak moc ji chtěl, a tak moc mu chutnala, že se prostě udělal do kalhot. 

Ta skutečnost, se mu ale vůbec nelíbila. Ani za mák. Naštvaně vyběhl ze dveří, nasedl do svého Land Roveru a vydal se do města, sehnat pár holek na pobavení. Potřeboval ji dostat z hlavy a potřeboval to rychle. Za každou cenu potřeboval zapomenout na tu chuť, kterou neustále cítil na svém jazyku. 

Nedalo mu moc práce sehnat dvě slečny, však se na něj lepily, jak vosy na bonbón. Ale pouhé krmení, mu nyní nestačilo. Potřeboval sex, aby Lilith dostal z hlavy. Aby dostal z hlavy ten bláhový nápad, jaké by to bylo, se s ní vyspat. 

Když se pak ráno probudil, hlava mu třeštila jako střep. Obě dívky ještě spaly. Posadil se na posteli a chytil svou bolavou hlavu do dlaní. Náhle se ozvalo zaklepání.

 „Co je kruci?!" vykřikl rozzuřeně, a v tom se otevřely dveře. Pak se objevila hříva rusých vlasů a překvapený Lilitin obličej.

 „Já...," vykoktala, když přejela pohledem celou scenerii. Dvě nahé dívky na posteli a nahého Denmona, „jen jsem chtěla," zalapala po dechu, „vlastně..., už nic." Vydechla a zabouchla za sebou dveře.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 199555
Měsíc: 5437
Den: 315