Jdi na obsah Jdi na menu
 


JEHO KOŘISTÍ 11 ČÁST

Denmon zavřel oči a vychutnával si ten neuvěřitelný pocit, když se ho dotýkala. Když se dotýkala jeho upírské tváře a vzrušeně zkoumala jeho zuby.

 Takhle, se ho ještě nikdy nikdo nedotýkal. Ještě nikdy, žádná jeho kořist se ho nedotýkala tak, jako ona. Toužila po něm, a on to věděl. Chtěla ho. Potřebovala. A on tak moc najednou zatoužil po tom, ji to všechno dát. 

Zasténal, když se dotkla jeho rtů a pak se k němu sklonila. Nemohl uvěřit tomu, že toto něžné stvoření, právě políbilo jeho upírskou tvář. 

Zprudka vydechl a přivynul si ji do náručí. Hladově se vrhl na její ústa, a úplně zapomněl na to, že se jeho tvář už změnila. Líbal ji, jako smyslu zbavený a ona mu jeho polibky opětovala. Zcela se mu oddala.

 „Lilith." zasténal, když se na moment odtáhl a zadíval se do její vzrušené tváře. Na rtech mu uvízla chuť krve, z jejích rozdrásaných rtů. Ale evidentně, ji to nevadilo. 

Ještě několik dlouhých vteřin, sám sebe přesvědčoval, že nesmí. Že to nemá dělat. Ale bylo to mocnější, než on. 

Třesoucíma rukama, se dotkl lemu jejích šat. Na moment se zastavil, a zkontroloval její reakci. Poznala, co chce udělat, ale nebránila mu.

 Zatáhl tedy a zbavil ji v mžiku, jejího oblečení. Položil ji něžně do trávy, vztyčil se nad ní a chvíli si prohlížel její nádherné a nedotčené tělo. Poznal, samozřejmě, že je ještě panna. Mužem nedotčena a rozbušilo se mu tím zjištěním srdce. 

„Jsi si jistá?" zašeptal ještě, ale srdce mu bušilo do hrudi tak mocně, že měl strach, že mu vyskočí z těla.

 „Jsem si jistá." Odpověděla mu, a on už neváhal. 

„Budu jemný. Budu se snažit, aby to bolelo co nejméně." Vydechl, a pak krouživými pohyby svých rukou, které ihned následovala jeho ústa, zlíbával její tělo. Jedním prstem do ní vstoupil a Lilith zasténala. 

„Jsi tak vlhká, lásko," zapředl spokojeně, „pro mě." Vztyčil se nad ní, a v mžiku zbavil i sebe, svého oblečení. 

Pak navedl svůj penis k jejímu lůnu. Podíval se jí do očí a prudce přirazil. Lilith vykřikla, a když cítil, že se uvolnila, začal se pohybovat. 

A začal se krmit, jako smyslu zbavený. Divoce přirážel a krmil se tak, jako by to mělo být naposledy.

 A ona se mu stále a stále nabízela. Nahnula hlavu na druhou stranu a on neváhal. Bral si to, co tak moc potřeboval. Jeho touha a vášeň, ho úplně převálcovala.

Zcela zapomněl na to, že jeho zuby jsou pro její hebkou kůži jako nože, ale ona chtěla stále víc a víc. 

Dotýkala se ho a tiskla ho k sobě tak, jako ještě žádná žena na světě. Takto, se ještě s žádnou ženou nemiloval. A bylo to nepopsatelné. Pro ně, pro oba.

Když ji po hodně dlouhé době k sobě přivinul, zjistil, že se zamiloval. Byl si už stoprocentně jist. 

A když přehlédl její tělo, po tváři mu přelétl úsměv. Však nebyl snad jediný kousek těla, kde by se z ní nekrmil. Její ústa byla nateklá a rozdrásaná od jeho zubů, ale usmívala se. A tiskla se k němu. Nevěděla ovšem, kdo doopravdy, její milenec je. 

Natáhl si kalhoty a zabalil Lilith do své košile. Pak si ji vyhoupl do náručí a rozešel se k domu.

 „Bylo to to nejkrásnější, co jsem kdy zažil." Zašeptal do jejích vlasů. 

„I pro mě." Odpověděla a zavřela oči.

On ale doufal, že až zří, v čí náručí spočívá, a komu darovala své panenství, že nezmění svůj názor. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 202262
Měsíc: 6580
Den: 274