Jdi na obsah Jdi na menu
 


DESPIADADO DIABLO 14 ČÁST

„Kurva!" Vydechl Nathanael, klečíc nad jejím zmrskaným zadečkem. Ke svému překvapení se necítil uspokojený, jako obvykle. Bylo to jiné. Bylo to něco, co vůbec neznal.

 Znovu jemně pohladil její prdelku. Zatoužil znovu po tom, ji ochutnat. Znovu slyšet její vzrušené vzdychání. Drobnými polibky, začal zasypávat rány na jejím pozadí. Při tom je hladil a mazlil se s ním tak, že Violet, i proti své vůli nahlas vzdechla.

 Slyšela jeho zrychlený dech, a když ji jeho prsty tak něžně hladili, zachvěla se. Pak pevně semkla rty, když ucítila jeho jazyk. Stále klečela s vystrčenou prdelkou proti němu, a její pozice byla tedy značně nemravná. Byla zcela otevřená a vydaná mu napospas. 

„Co to děláte?!" Vykřikla zděšeně, když ucítila, jak zajel jazykem mezi její půlky. Pokusila se hnout, aby mu v tom zamezila, ale bylo to nemožné. A pak..., každý další pohyb jeho jazyka, jakoby rozplýval její stud.

 „Bude se ti to líbit." Slyšela jeho tlumený, vzrušený hlas a jeho jazyk začal lehce kmitat po její dírce.

 „Ježíši!" vykřikla znovu, „Zbláznil jste se?!"

 „Asi jo, kurva!" zamumlal, aniž by přestal.

 „To..., to nemů..." vzdychla, snažíc se znovu o nějaký pohyb vzdoru, „nelíbí se mi to, já..." zhluboka se nadechla, když ji zalil zvláštní pocit brnění, po celém těle, „nechci, abyste to dělal, já..., bože!" Zvrátila hlavu a instinktivně se ještě více nahrbila jako kočka, aby vyšpulila prdelku co nejvíce. Nechápala své jednání, však ho nenáviděla z celého svého srdce. Jenže kdykoliv se jí dotkl, jakoby se jí zamžil mozek. Jeho jazyk stále zběsile kmital na jejím zadečku a ona málem přicházela o rozum. 

„Pomiluju tě do prdelky." Zašeptal a Violet nad jeho slovy vystřelila hlava vzhůru. 

„Cože?! To ne! To..." vyhrkla zděšeně, „Mám strach! Ta vaše věc je..., pane bože!" Vyjekla, když ucítila, jak jí dírku natírá jakýmsi studeným gelem, „Co je to?!" 

„Lubrikační gel. Nemusíš se bát. Postarám se, aby se ti to líbilo." 

„Jo! To určitě!" vydechla, a v tom ucítila špičku jeho žaludu, „Jestli ho do mě narvete, tak vás zabiju! Přísahám!" Zakroutila zadkem, aby ho setřásla, ale jen se zasmál. 

„Máš nejkrásnější zadek, jaký jsem kdy viděl." Zašeptal vzrušeně a maličko zajel vpřed. Jen centimetr, aby si pomalu zvykla.

 „Áááá," vykřikla a zkoprněla v pohybu, jakoby měla strach, že když se pohne, bude to ještě horší, „O..., opovažte se! Roztrhnete mi zadek, kruci!" lapala po dechu, ale jeho smích, ji ještě více naštval, „Uříznu vám ho, když mi natrhnete prde...." Do široka rozšířila oči, protože pomalu zajel penisem až nadoraz. Na moment ustal.

 „Už jsem tam, krásko." Zamumlal a několikrát opatrně penis povytáhl, aby si přivykla. 

„Ty..., ty..., hajzle!" dostala ze sebe ztěžka, „Zvrhlíku! Ty zmetku, já..." zhluboka se nadechla, „Ufiknu ti ho! Já..., kruci!" zvrátila hlavu, „Pane bože ano! Ano!" 

„Líbí se ti to?" šeptal vzrušeně, mezi jednotlivými přírazy.

 „Ano! Pane bože je to..., je to..., ještě..., prosím!" Svou pánví mu vycházel vstříc a nabídla se mu tak, jak jen ji to její tělo dovolilo. Vzdychala vzrušením a třásla se touhou, a jeho to vzrušovalo tolik, že přestával myslet. 

Jeho mysl nyní ovládla jen jediná touha, slyšet její vzrušené vzdechy. Vidět její touhu a cítit, že po něm touží. Tak moc se mu líbilo, že se mu zase sama oddala, a že se jí to líbí, že se sám sobě nepřestával udivovat. 

 

 
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 229586
Měsíc: 5289
Den: 333