Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBEL S DUŠÍ ANDĚLA 62 ČÁST

8. 6. 2023

Samantha se zhluboka nadechla, aby si dodala odvahu. Ale to, že měl zavázané oči, jí trošičku pomohlo.

 Váhavě přistoupila k posteli, a s bušícím srdcem, si změřila jeho nádherné, vypracované tělo.

 Ležel klidně, a ani se nehnul. Jistě o ní věděl, ale jak vidno, věřil jí. Zcela se oddal do jejích rukou, a čekal. 

Představa, že právě on. Nesmlouvavý boss mafie Casa Mio Onore. Muž, o kterém slyšela tolik věcí, a nikdy by si nepomyslela, že zrovna na ní, by jeho pohled mohl, byť je spočinout, se jí zcela oddal, ji vzrušovala. 

Nikdy nic takového nedělala. Nikdy muže nesváděla, ani si s ním takto nehrála, ale najednou jí to přišlo přirozené. Samozřejmé, a tak romantické.

 V duchu děkovala jeho chůvě. Bez ní, by to jistě nezvládla. To ona, ji přesvědčila, a utvrdila ji v tom, že to Aidanova fantazie ocení. A hlavně jeho láska. Pochopila, že každá snaha o to, mu ji jakkoliv vyjádřit, setká se s jeho vášnivou odezvou.

 Opatrně si klekla k němu na postel. Vzala do ruky dlouhý brk pavího pera a dotkla se jeho hrudi.

 Nečekal to, a nahlas vydechl.

Začala pomalu přejíždět po jeho prsou, pažích a nohou. Jemně hladila každičký kousek jeho těla, ale tomu jedinému, se zatím vyhýbala. 

I když ho to evidentně vzrušovalo. Znovu se přistihla při tom, že nemůže od jeho mužství, odtrhnout zrak. Hrdě se tyčilo do výše a čekalo na svou příležitost.

 A když se chmýřím pavího brku, dotkla jeho vnitřních stehen, měl Aidan pocit, že zešílí. 

Jemný, lechtavý a vzrušující dotyk něčeho, co nedokázal definovat, ho nesmírně vzrušoval. Ale hlavně ho vzrušovala celá situace, ve které se zrovna nacházel. 

Jeho Andílek, konečně vystrčil růžky. A když ucítil, že ho chytla za zápěstí, a pochopil, co chce udělat, smyslně se usmál. 

Chystala se ho spoutat. Ale ani na okamžik nezaváhal. Zcela bez hnutí, ji nechal, aby mu ruce přivázala k pelesti postele. 

A když ucítil její horké dlaně, i na svých kotnících, byl si jist, že mu srdce každou chvíli, musí vyskočit z hrudi. Nechal se však. Zcela se jí oddal na pospas. 

Pak poznal na svém těle, něco vlhkého a horkého. To její jazyk a rty, začínají kroužit po jeho kůži. Líbala ho. Hladila ho a chvílemi toto slastné trápení, prokládala dotyky pavího brku. 

Něco tak neskutečně vzrušujícího, zažíval snad poprvé za svůj život. A to proto, že to dělala ona. Žena, kterou miloval, a po které toužil.

 Pak se jemné chmýří, dotklo jeho ztopořeného penisu. Nahlas vykřikl. A když to udělala znovu, tak ten jemný dotyk, zdál se mu snad jako mučení.

 Snad i proto, že se nemohl ani hnout. Že ji nemohl vidět. Že se jí nemohl dotknout. 

Připadal si jako před zhroucením. Jeho penis divoce pulsoval, a chtěl víc. Víc, a za každou cenu. Hned, sic měl pocit, že se pod tím dotykem snad rozpadne. 

Směsice jeho nemohoucnosti, naprosté paralyzace a nevidomí, působila na jeho smysly dvojnásob. 

Ale zřejmě se ho rozhodla slastně mučit, až do konce. I když ucítil její jazyk na svém žaludu, a několikrát ho vtáhla do svých úst, nedopřála mu úlevu vyvrcholení. 

Skoro zoufale, zatáhl za svá pouta, když se od něj odtáhla. Několik nekonečných okamžiků, čekal, co se bude dít dál. 

Její prsty, jemně sňaly šátek z jeho očí, a on zprudka vydechl. Jeho oči, se doširoka rozšířily a zalapal po dechu. Něco tak nádherného, ještě nikdy neviděl. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 202231
Měsíc: 6555
Den: 291