Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBEL S DUŠÍ ANDĚLA 60 ČÁST

8. 6. 2023

„Matyldo," zašeptala Samantha zamyšleně, když za ní vstoupila do kuchyně, „můžu..., můžu se na něco zeptat?"

„Samozřejmě, děvče." Otočila se chůva, a změřila si nervózně postávající dívku.

Sama byla ráda, že se konečně vše, obrací k lepšímu. Aidan byl šťastný, a to jediné, si vždy přála. Už když ho ráno viděla, jí bylo jasné, jak to všechno mezi nimi dopadlo. V tak dobrém, a rozmarném rozpoložení, ho snad ještě nikdy neviděla.

 On Samanthu opravdu miloval. A byla přesvědčená, že doby, kdy se tu procházeli zástupy jeho milenek, jsou nadobro pryč. 

„Já..., chtěla jsem..., totiž..." pokračovala Samantha neklidně, „potřebovala bych poradit. Aidan chtěl, abych si vzala na sebe, nějaký kousek prádla..." polkla.

„Myslíš nějaké erotické prádélko?" usmála se Matylda. A když viděla Samantin pohled, povzdechla si.

Moc dobře věděla, že tato dívka, vyrůstala sama, bez matky, jen mezi samými muži. A zanechalo to na ní zřejmě následky. 

„A v čem je problém, děvče? Předpokládám, že ho máš plnou skříň."

 „To ano, ale já vůbec nevím..."přešlápla z nohy na nohu, „nevím, co mám dělat?" Podívala se na Matyldu skoro vyděšeně. 

„Nemusíš dělat nic, děvče. Jestli se mě ptáš na to, co tím Aidan myslel, tak věř, že nic konkrétního. Je to pro jeho potěšení. A pro tvé také, samozřejmě když s tím budeš umět zacházet." 

Nechápavý Samantin pohled, ale Matyldě prozradil, že vůbec nepochopila. Sedla si s povzdechem na stoličku, a pokynula Samantě, aby se posadila naproti ní.

 „Všechno se naučíš, děvče," začala opatrně, „a věřím, že Aidan bude dobrý a trpělivý učitel. Myslím, že tím nemyslel vůbec nic. Jen chtěl prostě vidět ženu, kterou miluje v něčem, co by již při pouhém pohledu, potěšilo jeho smysly. Na tom není přeci nic zvláštního."

 „To ano!" vyhrkla Samantha, „ale já nevím, co mám dělat? Jak se mám chovat? Vůbec nevím..." zoufale skryla svou tvář do dlaní.

 A byla to pravda. Od první chvíle, kdy ji o to Aidan požádal, přemýšlela, jak se zachová. Má na něj snad čekat v posteli v onom prádle, v jakési erotické póze? Nebo si ji sám chce rozbalit, jak vánoční dárek? Vyzkoušela snad všechno, co koupil. Vyzkoušela i několik erotických poloh, a pak se zničeně posadila na postel. Nakonec se rozhodla k jedinému, možnému řešení. Poradit se s jeho chůvou. 

„Myslím, že je jedno, děvče, co uděláš. Aidan bude bez tak, spokojený. Nemusíš dělat nic, a nechat to na něm. Jistě se o vše postará," mrkla na ni, „anebo můžeš dělat cokoliv. Můžeš ho dráždit. Svádět. Naladit. Můžeš s ním hrát hru, Samantho. Jeho bujná fantazie, na kterou tě jistě upozorňoval, to jistě ocení." 

Samantha zamrkala. Měla pravdu. Aidan řekl, že má velmi, velmi bujnou fantazii. Nevěděla ovšem, co to znamená. 

Ale tak ráda, by mu ukázala i ona, jak moc ho miluje. Jak po něm touží. Potěšila ho. Však zatím, neudělala jedinou věc, a on jich udělal pro ni tolik. 

Z celého srdce, i když notně bušícím, si přála, mu to nějak vrátit. Ukázat mu, že i ona, po něm touží tolik, jako on po ní. Byla si i přes svou nezkušenost jistá, že zrovna to, by ocenil nejvíce. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 202265
Měsíc: 6583
Den: 272