Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBEL S DUŠÍ ANDĚLA 54 ČÁST

8. 6. 2023

Samantha, se ani nehnula. Vzrušeně vydechla, když ucítila na svých zádech lechtivé, studené, střapce rákosky. Přejížděli po její páteři, dolů, až k jejímu zadečku. Po jejích rukou a nohou a nakonec zakotvily na její prdelce. 

Ten šimravý, lehký dotyk, byl pro ni tak opojný. Připadalo ji, že si s ní hraje, jak kočka s myší.

 Obkroužil lehkým dotykem rákosky, snad každičký kousek jejího těla. Zavřela oči, pod tou slastí. Její nitro plálo jako pochodeň, při každém dotyku. 

Náhle ucítila jakési štípnutí. Šlehnutí. A po té znovu, onen lehký šimravý pohyb. A intenzita jeho štiplavých úderů, se začala stupňovat. 

Všude, po celém jejím těle, se objevovali po střapcích, rudé šrámy. Po té, znovu onen slastný pohyb šimrání. 

Musela si přiznat, že větší slast, ještě nezažila. Byla jím opojena tolik, že měla pocit, že každou chvíli musí vyvrcholit, bez toho, aby si ji vzal.

A když se v jeho ruce objevil dlouhý, štíhlý bičík, polkla. Díval se jí do očí, když si s ním pohrával mezi prsty. 

Máchl s ním do vzduchu, až to zasvištělo. Znovu nasucho polkla. Ale její nitro, se místo strachem, začalo otřásat vzrušením. 

Byl to pro ni zvláštní pocit. Neskutečný. Sotva popadala dech, když se dívala na muže před sebou, s dlouhým, nebezpečným bičíkem v ruce.

 Nebyla schopna pohybu, a přesto, se vůbec nebála. Nedokázala ten pocit, přirovnat k ničemu na světě, ale věděla, že ať by v ruce držel cokoliv, nic by jí nehrozilo. 

Zavřela oči, když se postavil za ní. Teplý dotyk jeho dlaně, vystřídal náhle tupý dotyk bičíku. Vykřikla a zvrátila hlavu. 

Chvilkové štípnutí a bolest, vystřídalo uspokojení. Několik dalších ran, dopadlo na její zadeček. Vždy, jí nejdříve něžně pohladil, a po té praštil. A čím dál intenzivněji.

 Ona ale s přibývající intenzitou, se začínala blížit vrcholu. Praštil ještě několikrát, o mnoho mocněji. Vykřikla a zvrátila hlavu dozadu.

 Necítila bolest, jen rozechvění. Bylo to opravdu zvláštní, ale jakoby se v jeho rukou, onen bičík proměnil v nejdráždivější věc. V nástroj slasti.

Nahlas zavzdychala a začala se otřásat v návalech vyvrcholení. Zřejmě to poznal, protože ihned ucítila, že se přisál ústy mezi její nohy, a láskyplně slízával šťávu z jejího orgasmu. 

Vzrušení obou dvou, bylo na vrcholu. Oba sotva popadali dech. 

Tehdy si Aidan stoupl, a stáhl níže své kalhoty tak, aby vysvobodil svůj pulsující penis. Jedním mocným trhnutím pánve, do ní vstoupil. 

Již se neptal na svolení. Již nežádal vstup. Již věděl, že je to to jediné, po čem nyní prahne její duše. 

Divoce přirážel do jejího klína, a rukama ji přitom hnětl její rudé, vyšlehané půlky. I on cítil, že se blíží jeho orgasmus. 

Její rudá prdelka, její vzdechy rozkoše, póza, v jaké se mu nabízela, i její chuť na jeho jazyku, to vše, ho naprosto odrovnalo. 

Zařval jako lev, když vyvrcholil do jejího lůna. Ještě několikrát přirazil, a pak zůstal nehybně stát, bez toho, aby opustil její tělo. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 202250
Měsíc: 6568
Den: 280