Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBEL S DUŠÍ ANDĚLA 53 ČÁST

8. 6. 2023

Ještě dlouhou dobu, se díval Aidan Samantě do očí, a mlčel. Stále nepřítomně hladil palcem její tvář, a vypadalo to, jakoby přemýšlel. Jakoby sám sebe, se snažil přesvědčit v tom, že to nemá dělat. Jenže jeho touha a láska k ní, byla zřejmě silnější, než jeho opatrnost a zlomené srdce.

 „Dobře." Vydechl nakonec a pohladil ji po vlasech. Pak se přesunul za ní, a chvíli se kochal tím pohledem. 

Stojíc mezi jejíma rozkročenýma nohama, začal pomalu hladit její tělo. Od zátylku, až k jejímu zadečku. Po té, nahradil své prsty, svými horkými rty.

Samantha sténala pod jeho počínáním, a to ho ještě více rozpálilo.

 Vzal její půlky do svých dlaní, a vzrušeně je hnětl ve svých prstech. Její zadeček, byl pro něj jako droga, které se nedokázal nabažit.

 A když zajel trochu níže, k její mušličce, zjistil, že již je vlhká. Připravená. Pro něj. Zajel jedním prstem do její vagíny. 

Zvrátila hlavu a vykřikla vzrušením, ale byl jí zapovězen jakýkoliv pohyb. Nedokázala se ani pohnout. Její ruce, nohy i tělo, bylo znehybněno tak, že mu byla vydána zcela napospas.

Mohl cokoliv. Mohl si s ní dělat, co chtěl, a ona nemohla nic dělat. Snad jen křičet, ale i to, by jí nebylo nic platné. Však stěny onoho pokoje, byli odhlučeny, proti případnému hluku zevnitř.

 Ovšem ona pochopila, že právě to, ji nesmírně vzrušovalo. To, že je mu zcela oddána. Neměla strach. Necítila obavy, a dokonce ani jakýkoliv náznak nějaké zvrácenosti. 

Cítila touhu, a tak mocné vzrušení, jako nikdy. A konečně pochopila, že i to, co by se ji ještě před nedávnem, zdálo zvrhlé, bylo zcela přirozené a nádherné. 

Nádherné proto, že ho milovala. Že on, miloval jí. Nikdy by ji neublížil, a nikdy by neudělal nic, co by nechtěla. Tím si byla jistá, stoprocentně. 

Jenže ona chtěla víc. Chtěla všechno, co ji může nabídnout. Její nitro, bylo již jak v plamenech.

 Neviděla na něj, ale poznala, že si k ní přiklekl, a začal si hrát s její mušličkou a prdelkou. Líbal a lízal jí, jak splašený. Vášnivě a náruživě. 

 Celá se třásla, a nedokázala tomu zabránit. Nemohla mu ani vycházet svou pánví vstříc, jak by chtěla. Byla prostě oddána jemu, a jeho slastnému mučení. 

„Aidane..., prosím!" zasténala. Již to nedokázala déle vydržet. Měla pocit, že jestli se do ní neponoří, tak její vnitřnosti, jistě vzplanou. Že se snad roztříští, na tisíc kousků. 

„Oč prosíš?" ozvalo se přidušeně, od jejího klína. 

„Zešílím, jestli si mě nevezmeš!" vykřikla, když jeho jazyk, obkroužil dírku její prdelky. 

Jen se vzrušeně usmál pod vousy, a nepřestával ji dráždit svým jazykem. Vlhkost jejího klína, a její chuť, ho naprosto odrovnala.

 Tak dlouho snil o tom, že ji znovu ucítí, na svém jazyku. Budil se ze sna, s její chutí v ústech, a představoval si, že se s ní miluje. 

Byl jí zcela uchvácen. Byl jí omámen. Byl ztracen. Nejobávanější boss mafie Casa Mio Onore, se stal nástrojem v rukou ženy, do které se bezhlavě zamiloval. 

„Bože, Aidane!" vykřikla znovu, již skoro pološíleně, „udělej to, nebo si mě nepřej!"

 Nahlas se usmál, a konečně se postavil. V jeho ruce, se objevila kožená rákoska, se střapci na konci.

Polkla, když se setkala s jeho pohledem, ale vzrušeně vydechla. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 202251
Měsíc: 6569
Den: 281