Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBEL S DUŠÍ ANDĚLA 30 ČÁST

8. 6. 2023

Když se Aidan vrátil zpátky a vstoupil do pokoje, Samantha spala. Nebo to alespoň předstírala. Neměl chuť to zjišťovat. Byl k smrti unavený a potřeboval pořádnou sprchu. 

Musel si ale přiznat, že se mu nesmírně ulevilo. Celé čtyři dny, nedokázal myslet na nic jiného, jak na to, jak se rozhodne. 

Vůbec si nedovedl představit, co udělá, kdyby zvolila uvěznění. Celou dobu přemítal, co by po té dělal. 

Když pak vstoupil do domu a Matylda mu řekla, že na něj čeká v jeho pokoji, ulevilo se mu. Tak moc, že si sám teprve uvědomil, jak by trpěl, kdyby to nepřijmula. 

Sházel ze sebe oblečení a vstoupil do sprchy. Horká voda, konečně rozjitřila jeho mysl.

Měl dojem, že to snad byli nejdelší čtyři dny, v jeho životě. Zamračil se sám pro sebe, když si vzpomněl na Fregattiho výraz, když odmítl zúčastnit se skupinového sexu, s jeho luxusními štětkami.

 To ještě nikdy neudělal. Ale neměl na to ani pomyšlení. Celou jeho mysl, zabrala ona, a na něco takového, již mu nezbývalo místo. A snad dostal strach, že by se mu ani nepostavil.

 „Co je s tebou, Aidane Kane?!" řekl Fregatti značně překvapeně, „máš snad nějaký zdravotní problém? Bojíš se, že se ti nepostaví?" Zašklebil se značně škodolibě. 

„Zdravotní problém?!"zaskřípal zuby Aidan a vztekle přitlačil Fregattiho ke zdi, „řekni to ještě jednou, a věř tomu, že to byl tvůj poslední den, v životě." 

„No dobrá..., dobrá..." vztáhl ruce vzhůru v omluvném gestu. 

„Ne, kurva!" vydechl Aidan, „jen nemám zájem, lízat tvým děvkám kundy, když ještě teď, mám na rtech chuť jedné dívky. Úplně bych si zkazil apetit, Fregatti. To jistě chápeš?!" řekl, aby nějak zachránil situaci. 

„Tak to je něco jiného," řekl již mírně Fregatti, „jsem sám zvědav, na ten zázrak, co dokázal s Aidanem Kanem, něco takového. Nikdy bych nevěřil, že je to vůbec možné." 

Aidan vztekle praštil pěstí do zdi. Bylo by jednodušší, kdyby si zašukal, a Fregatti nemusel nic tušit. Nyní si byl jist, že jeho zvědavost mu nedá, a dalo se očekávat, že bude chtít znát ženu, která ho tak očarovala. Již jen proto, že se jednalo o něj. O bosse mafie Casa Mio Onore.

 Vystoupil ze sprchy, uvázal si okolo pasu bílou osušku a vstoupil do pokoje. Zaváhal, zda nezajít do šatny a vzít si své pyžamové kalhoty. Pak se ale zastavil před postelí a změřil si pohledem ležící dívku. 

Byla zachumlaná až po bradu a ani nedutala. Byl však přesvědčen, že nespí. Sedl si na postel a opatrně odhrnul pramen vlasů, z jejího čela.

 „Samantho?" zašeptal. Její víčka, se lehce zachvěla. Pak otevřela oči. 

„Jsem rád, že ses rozhodla tu zůstat." Zapátral v jejím obličeji.

 Dívala se na něj zvláštně. S obavami, ale ne strachem a jistě čekala, co se bude dít. 

Vztáhl ruku, a odhodil deku, kterou byla přikrytá. Zalapal po dechu a jeho oči, se rozšířily v úžasu. 

Na sobě měla lehkou, bílou, průsvitnou košilku, tak vyzývavého a vzrušujícího střihu, až se jeho penis probudil k životu. 

„To..., to..., to Matylda," vykoktala, celá rudá, „ona říkala, že si to musím obléci..., tak jsem..." polkla a sklopila zrak. 

Aidan se několikrát zhluboka nadýchl, aby nabyl koncentrace. Nechtěl ji vyděsit, ale nejraději by se na ní vrhl, jako šílenec. V duchu velebil svou chůvu. 

„Takže...," polkl a zadrhl se mu hlas, „jsi srozuměna se vším, Samantho? Matylda ti jistě vysvětlila pravidla, a souhlasíš s nimi?" Když přikývla, znovu se nadechl. Srdce se mu rozbušilo jako o závod. 

„Takže se staneš mojí milenkou?" vydechl. Potřeboval se ujistit. Stále tomu nemohl uvěřit. Znovu přikývla a sklopila s uzarděním zrak. 

„Dobře," vypravil ze sebe, „jen chci, abys věděla, že tě nechci do ničeho nutit. Budu na tebe jemný. Budu ohleduplný. Budu se snažit být chápavý, ale také bych rád, abys i ty, chápala mě," pohladil ji po tváři, a nadzdvihl její bradu, aby ji donutil, se mu podívat do očí, „začneme pomalu, andílku. Všechno tě naučím." 

Zamyšleně přejel palcem, po její tváři. Měl toho ještě hodně na srdci, ale nechtěl na ní spěchat. Všechno, chtělo svůj čas. I milování. Toho si byl vědom. 

A jen se modlil, aby ho přijmula se vším všudy. I s jeho bujnou a zvrácenou fantazií, a jeho choutkami, které v sexu tak potřeboval. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 202281
Měsíc: 6577
Den: 267