Jdi na obsah Jdi na menu
 


ĎÁBEL S DUŠÍ ANDĚLA 26 ČÁST

8. 6. 2023

Opatrně jí roztáhl nohy. Nejdříve mírně, a klekl si mezi ně. 

Samantha zalapala po dechu a její prvotní reakce byla, je znovu semknout k sobě. Jenže on, klečíc mezi nimi, jí to už nedovolil. Díval se jí do očí, když vzal její stehna do dlaní, a roztáhl jí nohy, co nejvíce to šlo. 

Samantha zalapala po dechu. „Aidane!" skoro vykřikla, „to..., to..., prosím..." Zasténala vzrušením a studem. On ale poznal její rozpoložení.

 „Zavři oči, andílku," zašeptal, „je mnoho způsobů, jak tě mohu přivézt k orgasmu. A jedním z nich, aniž bych si tě vzal, je i to, co se ti jistě bude moc líbit. Věř mi." Vydechl téměř prosebně, a Samantha po krátkém zaváhání, poslušně zavřela oči. 

Aidan se uvelebil mezi jejíma nohama a několikrát se zhluboka nadechl. Byl sám na pokraji zhroucení. 

Něco takového, bylo i pro něj, zcela nové, protože, ani on, nikdy při tom necítil tak nesmírné vzrušení. Desítky a desítky žen, měl již v této poloze, ale žádná mu nepřipadala tak krásná. 

Sehnul se k jejímu přirození a nejdříve mezi její pysky, zabořil svůj nos. Zhluboka se nadechl. Celým jeho tělem, jakoby projel elektrický proud. Jeho penis, ho již dávno přestal poslouchat a hrdě se tyčil vzhůru. 

„Bože!" vydechl tlumeně, a zabořil svůj jazyk, do jejího lůna, „voníš, a chutnáš přesně tak, jak jsem si to představoval." 

Začal se mazlit s její mušličkou. Připadal si jako školák, který konečně dostal svoji hračku.

 Jazykem zkoumal každičký záhyb jejího lůna, a labužnicky vdechoval její vůni. Když vzal mezi rty její klitoris, zasténala a vzepjala se jako luk. Držel ji však pevně, a nepřestával sát její poštěváček. 

„Aidane!" zasténala znovu a pomalu v agónii vzrušení se podívala dolů. Zvedl hlavu a setkal se s jejím pohledem. 

„Ano, andílku?" usmál se, a tak, aby to viděla, začal olizovat její přirození, „dívej se, jestli je to pro tebe více vzrušující. Nebo zavři oči. Jen si to prostě užívej."

 Líbilo se mu, jak se třásla vzrušením. Jak sotva popadala dech a ztěžka oddychovala. Byl první muž, který ji ochutnal. První, který se jí dotkl, a první, který ji svým jazykem, dostal k orgasmu.

 Když nahlas vykřikla, pevně stiskl její stehna ve svých dlaních, aby se nemohla hnout, a když se začala otřásat v návalu orgasmu, jazykem zakroužil v jejím lůně.

Po té, i on, tlumil své výkřiky v jejím rozkroku. Ještě několik dlouhých chvil, ztěžka oddychujíc, zůstal zaklíněn mezi jejíma nohama. 

Zhluboka, ztěžka, vzrušeně a zničeně oddychoval do jejího lůna. Pak se vzepřel na pažích a zamlženým pohledem, se zadíval do její tváře.

 „Ty nemáš ani ponětí o tom, co se právě stalo, andílku, že?" 

Podívala se na něj pohledem, který mu řekl, že ještě stále nemohla uvěřit tomu, jak nádherný, byl orgasmus, ke kterému ji přivedl. 

Byl její první. První, ke kterému ji přivedl někdo jiný, než ona sama. A pohled, který mu opětovala, mu řekl, že sdílí stejné pocity, jako on. Lehl si vedle ní a pohladil ji po tváři.

 „Teď mi řekni prosím, zda se ti to líbilo?" zašeptal.

 Věděl, že ano. Poznal to, ale potřeboval to od ní slyšet. Už jen proto, že i jemu, se stalo něco, co ještě nikdy v životě. 

Ještě nikdy na tom nebyl tak, aby se udělal do kalhot. A že jeho postelí prošly desítky a desítky žen.

 „Já..., ano." Zašeptala sotva slyšitelně a celá zrudla. 

Po tváři mu přelétl úsměv. Zamyšleně přejel palcem, po jejím dolním rtu. Potřeboval ji políbit. Potřeboval to tak moc, až se mu zdálo, že kdyby to neudělal, roztříštil by se snad na milión kousků.

 Zprudka vydechl, pak na moment zavřel oči, jakoby doufal, že to, co se mu vkrádalo do mysli, hned po té, se vypaří. Jenže nestalo se tak. Srdce mu začalo tlouci jako o závod. Tak divoce, že snad dostal i strach. Dylen měl pravdu. Zamiloval se. 

„Právě jsem vybouchl do kalhot, jak nějakej cucák," vypravil ze sebe upřímně, „bože andílku! Co se mnou děláš?!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 


Portrét



Archiv

Kalendář
<< květen / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 202269
Měsíc: 6585
Den: 274